Известие

Collapse
No announcement yet.

147 Заводското CD има ли отделен изход за усилвател ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 Заводското CD има ли отделен изход за усилвател ?

Здравейте! Накратко другия месец ще мога да тегля кредит и съм решил да си взема 147мица, искам да благодаря на всички писали по форума за различните проблеми и техните решения и най-вече в раздела за ремонтите и разхода, много ми помогнахте в избора и отново много балгодаря!

Та сега по същество, решил съм да си слагам едно буферче веднага след като я взема и искам да знам версията с навигацията и също така с обикновенното CD имат ли отделен изход за усилвател?

P.S. Може би беше по добре да пусна темата в раздел мултимедия, ако може някой модератор да я премести, извинявам се за грешката.

mod edit:
    преместена
    Last edited by tonov; d.m.y г., 17:48.

Поздравления за избора, колега!

Стандартното CD няма изход за усилвател, но може да се вземе сигнал от задните канали и по HIGH Input да отиде в усилвателя. Недостатък на това е, че няма да имаш много контрол върху буфера от CD-то. Аз лично смених CD-то и съм много доволен от резултата.

Comment

Първоначално публикувано от Conqueror Покажи съобщение
      Поздравления за избора, колега!

Стандартното CD няма изход за усилвател, но може да се вземе сигнал от задните канали и по HIGH Input да отиде в усилвателя. Недостатък на това е, че няма да имаш много контрол върху буфера от CD-то. Аз лично смених CD-то и съм много доволен от резултата.
      И аз да издам едно мнение по принцип няма изход, но може да му се направи като се вземе от пред усилватела и да го вкараш в твоя усилвател като му активираш и филтъра за среда и високи честоти

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

По-принцип знам че може да се направи, но не искам да правя компромис от страна на качество на звука защото все пак съм решил да слагам Hertz es380 и за човек с чувствително ухо ще се усеща кривенето на звука и не съм сигурен че ще хваща най-ниските честоти към 30 hz, защото този буфер е SQ и с правилните настройки може да слезе до толко ниско и да свири правилно. Питах защото в този варянт трябва да предвидя още към 250-300 лева за CD + монтаж към управлението от волана. Благодаря за информацията, другия месец ще кача снимки с постигнатите резултати .

Comment

Първоначално публикувано от GermanGramatikov Покажи съобщение
          По-принцип знам че може да се направи, но не искам да правя компромис от страна на качество на звука защото все пак съм решил да слагам Hertz es380 и за човек с чувствително ухо ще се усеща кривенето на звука и не съм сигурен че ще хваща най-ниските честоти към 30 hz, защото този буфер е SQ и с правилните настройки може да слезе до толко ниско и да свири правилно. Питах защото в този варянт трябва да предвидя още към 250-300 лева за CD + монтаж към управлението от волана. Благодаря за информацията, другия месец ще кача снимки с постигнатите резултати .
          250-300 лв....едва ли ще останеш от качеството на плеъра ако искаш чисто нов.
          Нисак клас,почти е сигурно,че няма да ти подържа управлението от волана.
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
            250-300 лв....едва ли ще останеш от качеството на плеъра ако искаш чисто нов.
            Нисак клас,почти е сигурно,че няма да ти подържа управлението от волана.
            Да прав си ама като буфера е 300 някак си не е логично CD-то да е 500, иначе това което съм го намерил поддържа управление от волана и вади качествен сигнал, е да не е като за 500-600 ама няма финанси за повече а 1 месец отгоре не ми се чака за да събера още некой лев

Comment

Първоначално публикувано от GermanGramatikov Покажи съобщение
              Да прав си ама като буфера е 300 някак си не е логично CD-то да е 500, иначе това което съм го намерил поддържа управление от волана и вади качествен сигнал, е да не е като за 500-600 ама няма финанси за повече а 1 месец отгоре не ми се чака за да събера още некой лев
              Напълно логично си е то
              Буфера не е толкова важен.
              Плеъра е най-важен от цялата схема и е логично,дори належащо той да е най-скъпия от всички други компоненти.
              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Значи по тая схема - http://i45.tinypic.com/2zgdwm1.jpg си изкарах AUX за Ipod-a на Алфата. Та като гледам схемата на А-3 Sub Out това означава ли, че мога да изкарам сигнал от там за Subwoofer ? Мисля да си взема едно блуапунктче активно да тропа отзад та дали ще стане схемата?
                Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)

Comment

Колега кабела го има готов ето как изглежда ако нещо питай 0878 75 15 97 с това си вада хляба
                  Attached Files
                  Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
                  Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
                    Колега кабела го има готов ето как изглежда ако нещо питай 0878 75 15 97 с това си вада хляба
                    колега това може да е кабел за да вкараш сигнал но не и за да изкараш изкарва се сигнал само на босето защото то си има останалите пинове и си има изход за усилвател

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Не точно по темата ама да питам:

Имат ли разлика CD за bose и без bose в буксите. Дали може да се сложи CD на което колата е нямала bose на кола с bose
                      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                      ех.. Малкото КуВе
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                        колега това може да е кабел за да вкараш сигнал но не и за да изкараш изкарва се сигнал само на босето защото то си има останалите пинове и си има изход за усилвател
                        Колега аз това и съм написал до колкото ми е ясно колегата иска баскаса да си сложи е с тоя кабел и буксата отзад на касетофона става !
                        Цитат от колегата който пита чети бавно и внимателни последните 6 думи :
                        Та сега по същество, решил съм да си слагам едно буферче веднага след като я взема и искам да знам версията с навигацията и също така с обикновенното CD имат ли отделен изход за усилвател?

---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:23 ----------

А сега се сетих за усилвател също можеш да ползваш и филтър чинч - кутйка от едната страна чинчове , а от другата 4 кабела / за две колони по възможност задни /
                        Елементарен за монтаж и не е скъп , но аз го ползвам само когато нямаш буксата от зад на касетофона ,а ти я имаш до колкото разбрах
                        Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 09:29.
                        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Ето и снимки как става и коя е буксата
                          Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
                            Ето и снимки как става и коя е буксата
                            Да колега , но на 156 оригиналното цд няма тия пинчета само босето ги има !

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                              Да колега , но на 156 оригиналното цд няма тия пинчета само босето ги има !
                              тогава се слага филтър чинч около 10 до 20 лева зависи от марката му .
                              Монтита се елементарно

Comment

Working...
                              X