Известие

Collapse
No announcement yet.

USB/MP3 адаптер - 147 / navigation

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• USB/MP3 адаптер - 147 / navigation

Здравейте, колеги,

Собственик съм на 147-ца с вградения навигационен панел. Измъчван от вградената аудио система неспособна да чете MP3 непрестанно търся вариант за алтернатива различна от FM трансмитер.

Попаднах на обявата na X-carlink USB/MP3 адаптера , в която се твърди, че даже има контрол от волана, прави директна връзка с вграденото озвучаване и прочее.

Би ми се искало да разбера дали някой е изпробвал въпросния продукт , тъй като в мрежата не намерих мнения , а 230 лв на сляпо не ми се дават.

Благодаря Ви предварително за отделеното време.

Поздрави
    Alfa Romeo 159 3.2 Q4

Има теми. Устройството е добро. Само потърси има на Blaupunkt устройство, което е в пъти по-евтино. Правеше му се ъпдейт на софтуера и ставаше супер. Има и блутут. Казваше се нещо от рода на Blaupunkt Bluetooth / USB Interface. Преди го имаше в техномаркет, но изчезна. Потърси някъде. Ако искаш имам и AUX кабел за тази кола и ако го включващ през телефон като някой звъни говориш през колоните на колата.

Comment

Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщение
      Има теми. Устройството е добро. Само потърси има на Blaupunkt устройство, което е в пъти по-евтино. Правеше му се ъпдейт на софтуера и ставаше супер. Има и блутут. Казваше се нещо от рода на Blaupunkt Bluetooth / USB Interface. Преди го имаше в техномаркет, но изчезна. Потърси някъде. Ако искаш имам и AUX кабел за тази кола и ако го включващ през телефон като някой звъни говориш през колоните на колата.
      Колега аз лично ще го откажа от блаупункта ! Купих го за 80 лева от техно-нещо си не помня, и след ъпдейти и как ли не го мъчих това нещо е пълен боклук със заводското радио с други го пробвах работи перфектно! Сега съм с аналог на екскар линк и мога да кажа, че си е много добре! Просто ако колегата търси из нета може да намери от друга държава доста по евтино и с перфектно качество! Трябва да се спре на по-новите модели само защото тяхното качество на звука е мн по добро !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от istix6 Покажи съобщение
        Здравейте, колеги,

Собственик съм на 147-ца с вградения навигационен панел. Измъчван от вградената аудио система неспособна да чете MP3 непрестанно търся вариант за алтернатива различна от FM трансмитер.

Попаднах на обявата na X-carlink USB/MP3 адаптера , в която се твърди, че даже има контрол от волана, прави директна връзка с вграденото озвучаване и прочее.

Би ми се искало да разбера дали някой е изпробвал въпросния продукт , тъй като в мрежата не намерих мнения , а 230 лв на сляпо не ми се дават.

Благодаря Ви предварително за отделеното време.

Поздрави
        На моята навигация и прочетох номера на фърмуера префлашнах я с по-нов и сега чете МР3 та се къса и то с качество което никой FM трансмитер не може да извади.
        Алфа ромео 159 jtdm 2.4/16v AT
        Алфа ромео 159 jtdm 1.9/ 8v
        Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Първоначално публикувано от west421 Покажи съобщение
          На моята навигация и прочетох номера на фърмуера префлашнах я с по-нов и сега чете МР3 та се къса и то с качество което никой FM трансмитер не може да извади.
          Колега а това дали е възможно и за нормалните цд-та или важи само за навигациите

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
            Колега а това дали е възможно и за нормалните цд-та или важи само за навигациите
            Все още не съм пробвал на обикновено СД ,но ако ми попадне ще го разчовъркам.
            Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Все още не съм пробвал на обикновено СД ,но ако ми попадне ще го разчовъркам.
              А какво му правиш презаписваш му софтуера на ново с такъв от мп3 ли ?

Comment

А какво му правиш презаписваш му софтуера на ново с такъв от мп3 ли ?
                Да колега ,при мен беше 4.7 и го префлашнах с МР 5.0 и вече свири МР3.
                Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Да колега ,при мен беше 4.7 и го префлашнах с МР 5.0 и вече свири МР3.
                  Колега ако не е тайна разбира се от къде свали софтуера, защото и аз свалих тук едни за 156 , 147 за (156 за мп3 и нормален ) и за (147 за мп3 , махане на кан искане и и нормален за нормално цд )

Comment

Колега ако не е тайна разбира се от къде свали софтуера, защото и аз свалих тук едни за 156 , 147 за (156 за мп3 и нормален ) и за (147 за мп3 , махане на кан искане и и нормален за нормално цд )
                    Няма тайна колега,това е линка на страницата: http://www.alfa147-france.net/forum/...c.php?p=523713

това е поста в червено:
                    Attached Files
                    Last edited by west421; d.m.y г., 07:55.
                    Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Aз го ползвам от около месец и съм доволен,мойто е такова-118 лв. с доставката от Германия по пощата http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-We...item19c2d367e6
                      Като цяло за парите си е ок,понякога забива целия плеър,но рядко и трябва да загасиш и запалиш колата,иначе си помни къде е спряло вади добро качество не криви звука като тунера на оригиналното ЦД в 159-та.............абе като цяло е ок,аз съм доволен и най-вече от това,че не се чудя къде слагам класьорите с дисковете.........................

П.С.Първоначално имаше дерт,но се оказа,че трябва да му покажеш колко папки има във флашката,демек да изслушаш докрай последната песен от дадена папка,за да разбере че има папка номер 2................
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Няма тайна колега,това е линка на страницата: http://www.alfa147-france.net/forum/...c.php?p=523713

това е поста в червено:
                        Коелга това е мн хубаво, но престава си нямам от френски поразгледах го и до колкото се справих с google translate разбрах, че това е само за навигация, да си запознат дали има и за цд на 156 и 147 защото аз намерих софт. от такива, но представа си нямам дали е това, което ми трябва ако искаш да ти ги пратя да ги поогледаш

Comment

Записах файла на диск на най-ниската скорост,но сиди-то не го разпознава,моля за разяснения. Искам и моята 147-ца да чете мп3.
                          Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03

Comment

Първоначално публикувано от silvia_sl Покажи съобщение
                            Записах файла на диск на най-ниската скорост,но сиди-то не го разпознава,моля за разяснения. Искам и моята 147-ца да чете мп3.
                            при мен имах подобен проблем смени CD носителя с по качествен например Verbatim и съм почти сигурен че ще стане

Comment

Ще го направя,а когато записвам с нерото на CD да го запиша или на ИСО. Защото на сид ми изписва,че някои неща не могат да се запишат
                              Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03

Comment

Working...
                              X