Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 със навигация/bose aux проблем.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 147 със навигация/bose aux проблем.

Направих си кабела по схема която гледах в друга тема
    Окъсявам 13 и 14-ти пин и на 18-ти маса 19-ти ляв канал и 20-ти десен канал, но когато натисна бутона SRC (source) не ми излиза опцията Changer, имам само радио AM/FM и CD но Changer няма за да пусна от телефон/mp3.
    Колата е без CD Changer но си има пиновете отзад.

схемата

Колега, много се извинявам, че не пиша по темата, но би ли споделил от къде успя да купиш толкова малки обувки, които да влязат в синята букса и съответно от там, в крачетата на касетофона.

Comment

Ами ползвах такива който са за копчетата за рестарт/включване на компютъра ама искаха малко промяна на формата че да паснат

Comment

Благодаря за бързия отговор и успех с решаването на проблема!

Comment

Колега от схемата 13 и 14 ги даваш на късо т.е. връзваш ги един за друг и готово тогава 6те имаш ченджър и радио като ги разделиш 6те имаш радио и сд аз съм така от както си купих колата!

ако не стане пи6и на лично да ти пратя снимки от моята модификация
          Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
          Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Те са дадени на късо всичко е както по схемата опцията за changer обаче я няма, и като сложа диск си тръгва от cd-то, когато е сложен кабела и окъсено, а дори и да подам сигнал на каналите и когато е на CD от SRC не се чува музиката от телефона.

Comment

имам такъв кабел (купуван) и при мен си върви без проблем. Ако искаш мога да ти го подаря... не го ползвам. Само трябва да го намеря.. и да си поемеш доставката... ако решиш пиши на лично.

Comment

Пробвах с кабела който колегата подари (за което отново благодаря много ) но пак не ми излиза опцията CD Changer или нещо такова седи си NO CD и като сложа диск си тръгва от там но не се променя на Changer.
                А навигацията си има пиновете отзад, и не разбирам къде е проблема.

Comment

Първоначално публикувано от agstyles Покажи съобщение
                  Пробвах с кабела който колегата подари (за което отново благодаря много ) но пак не ми излиза опцията CD Changer или нещо такова седи си NO CD и като сложа диск си тръгва от там но не се променя на Changer.
                  А навигацията си има пиновете отзад, и не разбирам къде е проблема.
                  колега аз имам същия проблем интересувам се дали си открил решение и ако да какво ? благодаря

Comment

Working...
                  X