Известие

Collapse
No announcement yet.

Alpine CDE 111RM

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само музика има нищо друго.
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Тази сутрин пробвах 32GB micro SD с USB адаптер, разчете си я без проблем.
      Звънях в Alpine и ме посъветваха да ползвам:
      Kingsto, SanDisc, Toshiba.
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Проблем с Alpine

Аз имам подобен проблем.
        След създаването на няколко папки в които има максимум по 100 файла проблема се оправи.
        Направи ми впечатление, че при мен имаше 120 файла стигаше до 100 а другите все едно ги няма.

Надявам се да съм помогнал.
        Успех.
        Alfa Romeo 1.6 T.S.

Comment

Пробвах и друга 16GB флашка пак unit error, явно не работи с всичките марки, което не мога да си го обясня но...

Comment

Проблема не е във файловете на флашката, на мойта имам над 5GB със снимки, документи и т.н и си я чете
            Jet Black E46 M3
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

Баш, просто си е с характер

Comment

Днрс си взех четец за карти, тествано с до 32GB чете та се кине. Просто не се харесват с TDK-то. Евтин и практичен вариант е този четец.
                Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1432396388281.jpg
Views:	1
Size:	90.5 Килобайта
ID:	2342400

Comment

Working...
                X