Известие

Collapse
No announcement yet.

китайска мултимедия за 159-ка.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• китайска мултимедия за 159-ка.

Здравейте колеги !
    Наскоро си закупих мечтаният автомобил, но оригиналното CD ,не ми допада........ та се престраших и си поръчах това.
    Някой ако има някакви впечатления , моля да ги сподели.
    Attached Files
    Алфа 145 boxer, Алфа 156 2.0 ts
    Алфа 156 1.9 jtd, Алфа 159 1.9 jtd-m

Никой ли не е виждал това "чудо" на китайската инженерна мисъл, ако е пълен боклук да се отказвам докато е време, защото никак не е евтино....

Comment

Виж тук
      по принцип е същото, но с Win CE
      Пасва перфекто
      http://www.ausalfa.com/viewtopic.php?f=4&t=9411

Comment

Отказвай се ако можеш !
        Качеството на звука е меко казано "ужасно" ....
        Аз също си бях поръчал,на втория ден след монтажа я продадох.
        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Още несъм я чул как свири, вчера изпратих майстор да я свърже, заедно с всичкия прикачен инвентар...... камера за заден ход, видео регистратор,тв тунер, флашка за интернет, ОBD2 и тн. Каза че всичко работи перфектно и звукът е съвсем приличен, но има един проблем........ не работи без контакт, гасиш колата и умира, а това е доста тъпо........ ПОМАГАЙТЕ,

Comment

Първоначално публикувано от kimi_raikkonen Покажи съобщение
            Още несъм я чул как свири, вчера изпратих майстор да я свърже, заедно с всичкия прикачен инвентар...... камера за заден ход, видео регистратор,тв тунер, флашка за интернет, ОBD2 и тн. Каза че всичко работи перфектно и звукът е съвсем приличен, но има един проблем........ не работи без контакт, гасиш колата и умира, а това е доста тъпо........ ПОМАГАЙТЕ,
            Някои апарати са така... Изискват си няколкото +са за да работят! Проблема е ако ги вържеш всички на куп защото дори и да е изключен апарата може да имаш доста голяма отечка от него... В твоя случаи или нещо нее вързано адекватно или има някакъв проблем... Схема имаш ли и тн...
            sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Не съм в БГ в момента, сигурно има някаква схема, като се прибера ще видя какво има.
              Препоръчайте някой майстор.....

Comment

Обиколих 5-6 сервиза за аудио техника......... и нищо.
                Всички по телефона казват...... няма проблем елате и ще я оправим, и след 2 часа борба се отказват.
                Никъде не ми взеха пари .
                Предположения много, но най честото е , че функцията да работи без колата да е на контакт, е изключена софтуерно и да търся хакер за андроид.
                Доставчика е пловдивска фирма и по телефона твърдо ми заявяват, че трябва да работи, но трябва да отида при тях.
                Не ми пречи да си направя една разходка до тепетата, но се притеснявам ,че и те си мислят ,че не е свързана правилно и само ще ме разкарват.
                Остана само да пиша на производителя в Китай, дано изпратят някакво инфо.
                Дотогава се надявам, че някой може да даде някаква идея тук.

Comment

Направо не е истина, 577 прегледа на темата и никой не не може да помогне. Как да преместя темата в раздел 159...... или да я пусна и там като нова. Малко трудно се ориентирам във форума.

Comment

Колега, просто едва ли има някои друг с такава мултимедия. Затова и няма много отговори, камо ли пък такива, които да ти помогнат.

Comment

Добре де, я сподели, като работи - работи ли прилично поне?
                      Как е като скорост на браузване, навигация, чувствителност на радио тунера и най вече звука? Ти си явно първия, който ползва.
                      Аз ги гледах на живо, не ми харесаха и се отказах, най вече защото означаваше да се откажа от Блу§ми и медия плеъра фабрично сложени в колата, които работят прилично.
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Ок, започвам по ред и ще оценявам по десетобалната:
                        Звук- 6
                        нищо по различно от оригиналното СД, не е перфектен, но е съвсем приличен.
                        Приличен еквилайзер, при добри настройки съвсем прилично качество и мощност.

дизайн- ...... въпрос на гледна точка.

навигация-9
                        има качено IGO, работи перфектно, gps-а се свързва за секунди.

Скорост на браузване-10
                        работи много бързо,

радио тунер- 7
                        на някои станции се бъзика, но това го отдавам на радията в София, на някои сигнала им е доста слаб.

камера заден ход- 7
                        можеше да е една идея по добре.

тв- тунер-8
                        в София работи перфектно, извън града не съм го тествал.

Блутут телефон-10
                        чувам и ме чуват съвсем нормално, нямах вграден оригинален в колата за да сравнявам.

OBD 2 четец- ???????
                        Не мога да подкарам програмата която е качена за да чете колата, тук вече проблема е в мен, не знам как се работи с това чудо.

видео регистратор- 7
                        записва в карта памет, дели клиповете на по 2 мин., на самата медия се виждат прилично, като ги пусна на лаптоп е още по добре, но можеше и да е една идея по качествен записа, ясен е ,не размазан , четът се номерата на колите пред теб, но не е върха на сладоледа.

Свири всякъкви дискове, флашки, и sd карти, даже звукът е определено по добър от радиото, пуснах и оригинално сд, при него вече нещата са си супер, при mp3-ките е много относително, често самите записи са си кофти.

има слот за сим-карта, но не съм го пробвал,пускам си интернет от телефона през WIFI и си ровя в нета. На практика си е един таблет.

Всичко комплект ми излезе 1300лв.
                        Не е супер, но определено не е и боклук........ работи си съвсем прилично.
                        Наясно съм ,че не е BOSE, но там говорим вече за сериозни цифри.

Като цяло ако BOSE-то е 10-ка.......... това чудо е около 6-ца.

---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

Ок, започвам по ред и ще оценявам по десетобалната:
                        Звук- 6
                        нищо по различно от оригиналното СД, не е перфектен, но е съвсем приличен.
                        Приличен еквилайзер, при добри настройки съвсем прилично качество и мощност.

дизайн- ...... въпрос на гледна точка.

навигация-9
                        има качено IGO, работи перфектно, gps-а се свързва за секунди.

Скорост на браузване-10
                        работи много бързо,

радио тунер- 7
                        на някои станции се бъзика, но това го отдавам на радията в София, на някои сигнала им е доста слаб.

камера заден ход- 7
                        можеше да е една идея по добре.

тв- тунер-8
                        в София работи перфектно, извън града не съм го тествал.

Блутут телефон-10
                        чувам и ме чуват съвсем нормално, нямах вграден оригинален в колата за да сравнявам.

OBD 2 четец- ???????
                        Не мога да подкарам програмата която е качена за да чете колата, тук вече проблема е в мен, не знам как се работи с това чудо.

видео регистратор- 7
                        записва в карта памет, дели клиповете на по 2 мин., на самата медия се виждат прилично, като ги пусна на лаптоп е още по добре, но можеше и да е една идея по качествен записа, ясен е ,не размазан , четът се номерата на колите пред теб, но не е върха на сладоледа.

Свири всякъкви дискове, флашки, и sd карти, даже звукът е определено по добър от радиото, пуснах и оригинално сд, при него вече нещата са си супер, при mp3-ките е много относително, често самите записи са си кофти.

има слот за сим-карта, но не съм го пробвал,пускам си интернет от телефона през WIFI и си ровя в нета. На практика си е един таблет.

Всичко комплект ми излезе 1300лв.
                        Не е супер, но определено не е и боклук........ работи си съвсем прилично.
                        Наясно съм ,че не е BOSE, но там говорим вече за сериозни цифри.

Като цяло ако BOSE-то е 10-ка.......... това чудо е около 6-ца.

---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

не разбрах как успях да го кача два пъти, голям съм абориген ))

Comment

така изглежда медията монтирана в колата
                          Attached Files

Comment

Working...
                          X