Пичове с каква добавка карате дизела ? И според вас как е по до ре да си слагам направо от колонката на бензиностанцията или да си доливам аз.
Известие
Collapse
No announcement yet.
С каква добавка карате?
Collapse
X
-
Аз слагах бардал, но реших да пробвам добавката на Мермерски - Дизел Юнак. Колата заработи по-тихо и мазно и намаляха пушаците. Стана и по-рязка като натиснеш педала. Сега отново ще покарам с Бардал да видя дали не си внушавам.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от KroGh Покажи съобщениеАз слагах бардал, но реших да пробвам добавката на Мермерски - Дизел Юнак. Колата заработи по-тихо и мазно и намаляха пушаците. Стана и по-рязка като натиснеш педала. Сега отново ще покарам с Бардал да видя дали не си внушавам.
Comment
-
До преди 3 месеца с Bardahl BDC, сега без добавка.
Предишният собственик я е шофирал без добавки зареждал е от Лукоил.
Аз от година и половина зареждам почти само то Круиз, и онзи ден в сайта им видях, че те самите слагат добавки: Mprover DA 4010 и WAFI 4250.
Проверих ги, от България нищо не излиза, но излизат листове с технически характеристики от чужбина на английски език - едната добавка е подобна на BDC, а другата е против кристализиране на парафина и против замръзване.Явно втората е слагат само зимата.
В интерес на истината досега съм сипвал само обикновенния им Дизел Евро. Другият Дизел Арктик досега не съм успял да намеря/сипя.Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 10:34.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Бдц-то слагам понякога също и двутактово (червено) на Щил изобщо коктейла е на нивоВ интерес на истината след като покарам 100-200км след като съм сложил 2т масло като чели мотора утихва малко.
Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет
Comment
-
Моя е доста тих . Вчера и налях бардал и духнах един резервоар вече . Не се усеща разлика . Пак върви като бясна
Имам канго 1,9 дци на него много се усеща като и налея на Протек добавката . Изгорих 3-4 резервоара си се отпуши да върви . Беше като ранена костенурка и ме убеждаваха да сменям дюзи . Не ми остава време да мина за взема от техните Добавки . Не се мотая много из Кичука тия дни .
Comment
Comment