Известие

Collapse
No announcement yet.

какво пък е това?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какво пък е това?

докато си разглеждах нета вижте какво видях:
    http://cgi.ebay.co.uk/FUEL-SAVER-FOR-AL ... dZViewItem
    ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark

Едно време го рекламираха по телевизията.Някакви сверични магнити които се слагали на маркучите на горивото и преразпределяли молекулите вътре... некви такива глупости говореха,намалявал се разхода и се подобрявало вървенето.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Такава "джаджа" сложихме на ДЖИП-ГрандЧероки2.7црд 163к.с. .Шефа беше взел някакви подобни простоии и ефекта беше ..... - а именно : затворихме устата на шефчето и резултата беше абсоютно НИКАКЪВ (а той беше взел от по-добрите за около 80 лв )
      Alfa156 Against All

Comment

Става въпрос за магнити който полялизират молекулите на горивото и по този начин изгарянето е по пълно ДАЛИ ? Във всяка лъжа има и капка истина но тук капката е малка другото е самовнушение. Ако беше ефикасно чяха да го прилагат произвотителите на гориво и автомобили. А това нещо съм го виждал и преди 12 години че и повече. На работа беше дошъл един да го предлага и да представя някакви невероятни резултати ама нещо не му се вързаха много е съмнително.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Ми бях чел някъде, че максимален ефект се постигал, ако и водачът и той е с магнитни наколенки на доктор Левайн
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
            Ми бях чел някъде, че максимален ефект се постигал, ако и водачът и той е с магнитни наколенки на доктор Левайн
            ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
              НЕ е вярно.
              Ако не си с КОСМОДИСК на гърбухата не става Нищо

ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Ако малко се заровиш в небезизвестната наука наречена физика ще видиш,че на теория магнитите трябва да работят...............но само на теория.В пректиката просто първо няма как да са достатъчно мощни и за съжаление дебита на горивото ти е прекално висок та да може да има какъвто и да е ефект.
                Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                156 1,8ТS-99 ......
                EX
                159 1,9 JTD-08

Comment

Поредната акция - ЛАПНИШАРАН
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                  X