Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ - втора паразитна ролка на пистов ремък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ - втора паразитна ролка на пистов ремък

днес ми сменяха в Пловдив пистовия ремик с оптяжната ролка и 2 паразитни на 2.4 дизел. Долната паразитна обаче по каталог излиза различна от това, което свалиха от колата - от едната страна има кухина от към лагера и там се прибира болта, който я стяга. Интересно, че свалената си беше оригиналната и се хваща с болт ф10, а тези които ми предлагат са с ф8. някви идеи къде може да се намери такава ролка? Проверявах в Динекспрес, SKF, евро07, ауто + и т.н. Тези, които ми предлагат са със същия размер, но болта стърчи малко от едната страна (да не говоря, че трябва да се смени с по-дълъг и ф10) и за да го монтират трябва да се освободи тампона на двигателя. Помагайте...
    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Мани каталозите.Виж какво е качено на колата,тогава го сравни от каталога от какъв модел фиат точно е ролката.В Италия всичко е възможно още от завода,така,че да не ти пука.На едно Уно същата работа.Добре,че сме свикнали да ходим в магазина с частите
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

е аз с ролката цял ден обикалям и ми дават най-различни и ме уреждават, че "това била мойта ролка"! Обаче не става....
      Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Working...
      X