Известие

Collapse
No announcement yet.

колко масло събира Ti

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колко масло събира Ti

Колко литра масло събира 146 Ti 1997г. В книжката пише 4,4. При смяната налях 4 литра и в момента си е точно в мерките при студен двигател и на равно. По темите за маслата не пише нищо за количество...
    Въпросът ми е мога ли да карам така или да долея още? Да не му стане много пък и да избие отнякъде? Благодаря!
    Виж Алфата ...

Не наливай, точно толкова си събира, те май всичките от 1.4 до 2.0 все толкова събират, предполагам че дават 4.4 на абсолютно сух ДВГ.
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Мерси
      А колко камъни събира в багажника, мисля си да я напълня че като настъпя газта и излита
      Виж Алфата ...

Comment

мда, аз дори питах Румен един път що събира по малко, и той каза че из ДВГто остават към 200гр. от старото масло ... некви такива
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Mи горе при клапаните винаги си остава масло
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

а колко бензин събират, че нещо не мога да го засека като хората...
            три пъти пълня догоре и все ми се струва че максимума е 45 литра, а ми се струва малко това....
            Alfa Romeo 146 ti

Comment

принципно е 51л резервоара. Но ти препоръчвам да не се уверяваш в това
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

офф:

Аз пък моя като го зареда (70л. !!!!!) ми излиза точно 1,5х на баба ми пенсията като пари съответно това не съм и го споделял на женицата, че ме е грижа за душевното и спокойствие
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                  добре ако е 51 колко зареждате и казвате пълен е до горе?

Първоначално публикувано от akula
                  а колко бензин събират, че нещо не мога да го засека като хората...
                  три пъти пълня догоре и все ми се струва че максимума е 45 литра, а ми се струва малко това....
                  на мен първия път ми сабра около 40 и аз имах някой друго. оня ден пак долу горе толкоз имах в него и налях 2 туби по 20 кила и не са напълни. нещо не моа фана колко да слагам. предният път направи много пяна мое и заради тва да е... знам ли
                  ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

два пъти наливам около 34- 36 литра и дава уж до-горе, да имам макс още около 10 литра в него преди това.....стрелката застава една идея под последната чертичка.........
                    Alfa Romeo 146 ti

Comment

Принципно на ТИ и Куве резервоара е 61 л.

два пъти наливам около 34- 36 литра и дава уж до-горе, да имам макс още около 10 литра в него преди това.....стрелката застава една идея под последната чертичка.........
                      Кво значи уж догоре,ако събира толкова малко и разчиташ на пистолета да изключи значи имаш някакъв проблем най-вероятно със отдушника и се вдига налягането е резервоара и затва изключва пистолета
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                        Принципно на ТИ и Куве резервоара е 61 л.
                        ами то тез 61 и аз ги видях по некви сайтове, ама нема.....не може да и налея толкоз, макса е 36 - при наличие на някакво количество, не повече от 10 литра

П.П. Пазя си касовата бележка от "до горе"
                        Alfa Romeo 146 ti

Comment

не повече от 10 литра
                          А ти кое количство си мислиш че е 10л. Първата черта е 15 литра втората 30 следва 45 и накрая 60
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Кво значи уж догоре,ако събира толкова малко и разчиташ на пистолета да изключи значи имаш някакъв проблем най-вероятно със отдушника и се вдига налягането е резервоара и затва изключва пистолета
                            не ми свисти капачката при отваряне
                            Alfa Romeo 146 ti

Comment

не повече от 10 литра
                              А ти кое количство си мислиш че е 10л. Първата черта е 15 литра втората 30 следва 45 и накрая 60
                              точно правилно си мисля за литрите
                              Alfa Romeo 146 ti

Comment

Working...
                              X