Днеска Тиното ми каза на една 156-ца ЖТД, която била в някаква морга в района на вятърната мелница. Някой да знае къде точно се намира и ако евентуално е ходил да я гледа, коя година е колата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
RQ: info за 156 JTD на части във Варна
Collapse
X
-
Re: RQ: info за 156 JTD на части във Варна
Първоначално публикувано от trustworthyДнеска Тиното ми каза на една 156-ца ЖТД, която била в някаква морга в района на вятърната мелница. Някой да знае къде точно се намира и ако евентуално е ходил да я гледа, коя година е колата?Разплащане както ти е удобно
ПП Ако моеш и ей това да вземеш
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11631'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
-
А капачките не вентилите да искаш евентуално
А ако трябва да бъдем сериозни, то на друго място има една 2.4 ЖТД, също тоталка. Мога и там да проверя, не вярвам уплътненията на 2.4 да са по-различни от на 1.9_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyА капачките не вентилите да искаш също'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyДнеска Тиното ми каза на една 156-ца ЖТД, която била в някаква морга в района на вятърната мелница. Някой да знае къде точно се намира и ако евентуално е ходил да я гледа, коя година е колата?Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11Първоначално публикувано от trustworthyДнеска Тиното ми каза на една 156-ца ЖТД, която била в някаква морга в района на вятърната мелница. Някой да знае къде точно се намира и ако евентуално е ходил да я гледа, коя година е колата?_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment