Известие

Collapse
No announcement yet.

скорости за JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• скорости за JTD

Скоростите за 1.9 JTD двигателите на различните марки еднакви ли са.
    Примерно от Алфа 156 от Фиат Стило и на Пунто.Интересувам се понеже на жената пунтото има проблем със скоростите ,а ми предлагат скорости от алфа 156 и от Стило.Става въпрос за пунто 1.9JTD 2000г.

На пунтото моторът е 80 коня, въпреки че е същия, слаган в 145/6, браво/брава, марея и ранните 156. За стилото съм почти сигурен, че всички мотори са вече с променливата геометрия на турбината и са по 115 коня. Едва ли ще паснат скоростите така лесно
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

точно така Пунтото е 80 к.с.И аз си мисля , че поне разликата ще е в предавателните числа.

Comment

Алфа дай модел и мотор и мога да ти кажа типа на скоростната кутия .
        програмката е "Compact 98 7.1" За Фиат и Ланча сори.
        Ако те интересува кутия на Алфа казвай. С тази програмка успях да вляза в час с каква скоростна кутия съм / само 3 вида с буква F/
        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

засега вариант от алфа отпада но пък намерих от пунто мултиджет а то е с 20к.с. повече и май пак няма да стане

Comment

Колега, напиши си номерата на рамата на въпросното пунто и в еПер ще видиме какви други скоростни кутии стават за него.

Аз няма да съм в София до понеделник, но ако до другата седмица не сtе проверили, ще проверя и ще ти пиша.

еПер го има онлине на страницата на Фиат клуба...

http://www.fiat-bg.org/
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ZFA18800002153104 това е номера на пунтото ,а в тоя е-пер как да разбера на кои модели се използват същите скорости

Comment

Working...
              X