Известие

Collapse
No announcement yet.

Почистване на дебитомер с картинки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
    А нов не е ама по снимките дето си постнал е с дата на производство 06.2010 направо нов внос
    Това означава, че е на не-повече от 20К пробег. Може и да си втълпявам, но имам чувството, че колата върви по-добре след почистването. Преди почистването имаше едно леко колебаене под 3000 оборота, като я настъпиш. Сега сякаш дръпва по-уверено.
    Все още не мога да си обясня, защо при температура малко под работната, ускорява чувствително по-добре отколкото при 90 гр.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ламбда? TPS? Маслото?
      Разликата между синовете ми и мен е в цената на играчките...все още...вече не...сега техните са по-скъпи...

Comment

Първоначално публикувано от l_angel Покажи съобщение
        Ламбда? TPS? Маслото?
        Диагностиката установи, че ламбда сондата си е ОК. Ако проблемът е в TPS - а си мисля, че винаги ще се "чуди" в някакъв интервал от обороти.
        За маслото не разбрах, какво имаш впредвид.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Все още не мога да си обясня, защо при температура малко под работната, ускорява чувствително по-добре отколкото при 90 гр.
          Всички двигатели обикновенно са така, или поне бензиновите - на около 70-75 градуса са най-силни на ускорение.
          Предполагам че има общо с температурата в двигателния отсек на колата.
          Last edited by Furious 155; d.m.y г., 20:37.

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Лека разлика може и да е нормална. Но чувствителна вероятно говори за проблем.
            С една Астра имах същия проблем, който изчезна след смяна на маслото /и марката му/.
            Разликата между синовете ми и мен е в цената на играчките...все още...вече не...сега техните са по-скъпи...

Comment

Първоначално публикувано от l_angel Покажи съобщение
              Лека разлика може и да е нормална. Но чувствителна вероятно говори за проблем.
              С една Астра имах същия проблем, който изчезна след смяна на маслото /и марката му/.
              Да, разликата е съвсем малка, но се усеща.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
              X