Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожен салон - пребоядисване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кожен салон - пребоядисване

Кожен салон МОМО
    Препаратите, които продават по бензиностанциите
    са само за почистване и не помагат особено.
    Къде могат да го пребоядисат?
    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Я виж това
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Мерси за линка
      Някъде по близо до Варна дали има такава услуга?
      ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
        Мерси за линка
        Някъде по близо до Варна дали има такава услуга?
        Ако има местен дилър на Порше....трябва да имат и автомивка към него.

Другия вариант е сам да си го направи човек, препаратите са доста скъпи и много внимателно трябва да се борави с тях. Например има един специален шампоан, който прави невероятни нещо, но е много силен...и ако се прекали с него се получава обратния ефект...

Не съм се занимавал с кожа, но Наско кожара който се намира в ИталСервиз София...е направо цар....там ми правиха волана.

Качествените препарати за кожа май се движат в порядъка на 200-300лв. комплекта.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Преди 1-2 години питах в една фирма за боядисване на кожа понеже имам холова гарнитура от телешка кожа, ама от много седяне се понапука и избели. Жената ми каза, че първо се сваля с препарат старата боя и после се боядисва наново- цена около 250-300лв. Фирмата се намираше срещу входа на Пикадили на Чаталджа, в подблоковите магазини
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
          X