Известие

Collapse
No announcement yet.

за сичкото рацери - малко инфо от ф1

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вие пак изтрещехте не намирам нищо хубаво да се хвалите с тези неща и аз съм правил такива изпълнения ма не намирам за удачно да се хваля с това ма вас щом ви влече

П.С.Гледахте ли новините по канал 1 от 20:00 тази вечер нали видяхте какво е станало на магистралата
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Браво колега, БРАВО.

А на всички бързаци им пожелавам да се возят на такси няколко месеца. И дано най- накрая пътните ни полици почнат да прилагат законите(това е по случай новият закон). Защото ми е писнало от психопати който искат да ме убият като тръгна да пътувам.

И НАЙ-НАКРАЯ ДО ВСИЧКИ КОЙТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ КАТО БУТНАТ 20 КИНТА НА НЯКОЯ ПОДКУПНА КУКА И СИ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ПЪТЯ И СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ БЕЗНАКАЗАНО.
      ДА АМА НЕ. НЯКОЕ ДЪРВО ВИ ЧАКА ДА ГО ЦУНКАТЕ С 200 И ТОГАВА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ ШИБАНИТЕ ПАРИЧКИ.
      ЗАЩОТО НАКРАЯ КАТО ПУКНЕМ ВСИЧКИ СТАВАМЕ РАВНИ. Е НЯКОИ СА СИ УМРЕЛИ ЦЕЛИ А ДРУГИ ГИ ИМ СЪБИРАТ ЧАСТИТЕ ОТ ТЕЛАТА В НАЙЛОНОВИ ЧУВАЛИ, АМА КВО ТИ ПУКА НАЛИ ВЕЧЕ СИ УМРЯЛ.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Мъро баце на работа съм няма ТВ, моля те кажи ми каква е била колата?
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          Браво колега, БРАВО.

А на всички бързаци им пожелавам да се возят на такси няколко месеца. И дано най- накрая пътните ни полици почнат да прилагат законите(това е по случай новият закон). Защото ми е писнало от психопати който искат да ме убият като тръгна да пътувам.

И НАЙ-НАКРАЯ ДО ВСИЧКИ КОЙТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ КАТО БУТНАТ 20 КИНТА НА НЯКОЯ ПОДКУПНА КУКА И СИ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ПЪТЯ И СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ БЕЗНАКАЗАНО.
          ДА АМА НЕ. НЯКОЕ ДЪРВО ВИ ЧАКА ДА ГО ЦУНКАТЕ С 200 И ТОГАВА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ ШИБАНИТЕ ПАРИЧКИ.
          ЗАЩОТО НАКРАЯ КАТО ПУКНЕМ ВСИЧКИ СТАВАМЕ РАВНИ. Е НЯКОИ СА СИ УМРЕЛИ ЦЕЛИ А ДРУГИ ГИ ИМ СЪБИРАТ ЧАСТИТЕ ОТ ТЕЛАТА В НАЙЛОНОВИ ЧУВАЛИ, АМА КВО ТИ ПУКА НАЛИ ВЕЧЕ СИ УМРЯЛ.

Е тва е малко пресилено баце,ама аз им казах всеки си има глава на раменете нека си я троши ама да не троши на другите около тях вместо да се похвалите с нещо което сте направили за обществото вие се хвалите с нещо против обществото така никога няма да се оправи България

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

За мен всеки един от тези е УБИЕЦ и щом сме двамата на пътя - аз съм му потенциална жертва.
            И щом той иска да ме убие мен и моето семейство и то напълно съзнателно- кажи ми нямам ли право и аз да искам да го пречукам а ?
            Ама не го правя нали ?

Я ми кажи като си караш детето страх ли те е ?
            Защото мен ме е страх и всеки път си мисля дали ще стигна жив.
            Или някой шибан психопат ще ме прати на тъмно и студено завинаги.

Знам че съм краен ама не ми пука- такива психопати трябва да се бесят по крайпътните дървета за назидание

Comment

Страх ме е баце ма кво да направя

Comment

Колегите са прави трябва да се кара внимателно а не всеки взел книжка и аиде 200 и мисля, че тези промени трябваше преди няколко години да се приемат... дано тези мерки накарат някой хора да се замислят когато си сядат в колите
                EX 156 1.6 TS

Comment

Кой шсе замисли бре луд ли си,виж че сме станали кат Тунинг.бг,само си мериме пишките и нищо фенско не е останало в тоя форум ма некой кат си счупи глават ще миряса

Comment

Кат си я счупи ша миряса я , кат го зацелува майка му студен наистина ще миряса и никъде няма да ходи.

Comment

Mury

Прав си ама кво да се први в такива времена вече живеем трудно почнаха да мислят и не си дават сметка за ни6то...
                      Мury аз съм те виждал на Бигла до един нов блок засичалисме се исках да се запознаем ама все няма кога.
                      EX 156 1.6 TS

Comment

Ми свирни ми някой път бре да се запознаеме,ти от квартала ли си

Comment

Аз хубаво ше ти свирна ма занам ли там ли си или когато Алфата е там и ти си там иначе много ше се радвам да се запознаем...малко по нагоре има една червена 156 и една розова 145 в тези улички има много Алфи направо супер.
                          EX 156 1.6 TS

Comment

Re: Mury

Първоначално публикувано от DJraceman
                            Прав си ама кво да се први в такива времена вече живеем трудно почнаха да мислят и не си дават сметка за ни6то...
                            Мога да ти отговоря какво може да се направи.
                            Просто всеки трябва да започне поне малко да мисли, и да започне за спазва законите. А не всички да се оплакват, скапана държава, скапани политици и прочие скапани неща. А същевременно да си държи 20 кинта при документите на колата за всеки случай.

Знаеш ли аз какво си имам, не в документите ами в записано в телефона?
                            Телефона за подаване на сигнали за корупция на МВР. 02 982 22 22.
                            И знаеш ли какво НЯМАМ в колата си - АНТИРАДАР си нямам ама никога не са ме спирали за превишена скорост. ЗАЩО ЛИ ?

едит:
                            п.с.

И за всички любители на високите скорости -

http://dnes.dir.bg/2007/06/14/gallery1783287_0.html

Малко снимки от трагедията случила се днес на магистрала Тракия. Вижте какво остава от една кола при удар със скорост 200+ с която някой хора се хвалят във форума. И пак си помислете как карате момчета, защото рискувате не само своя живот а и живота на невинни жертви.
                            А е имало мантинела и все пак колата я е прескочила и е навлязла в насрещното платно.

Comment

Ми и мен не са спрали за превишена скорост по простата причина, че аз в населено място повече от 50 не си позволявам или много рядко, а извън населено място по магистралата 120-30-40 макс.
                              Ама си прав всеки че трябва да се мисли ама незнам кога ше стане това не6то кога най-накрая ше се осъзнаем и ше слезем на земята а не да хвърчим и да си мислим колко сме ВЕЛИКИ и НЕПОБЕДИМИ писна ми от хора които си мислят че могат всичко...
                              EX 156 1.6 TS

Comment

Аз пак да се намеся, този път в малко по-друга (да не казвам насрещна) посока
                                Както знаете, катастрофирах (за пореден път) преди седем месеца, НО не карах с превишена скорост, даже карах с половината от ограничението на магистралата пък вижте - колата пак е на дреб
                                Просто не само високата скорост е фактор за инцидентите
                                sigpic

Comment

Working...
                                X