Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако знаете препоръчайте....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря ти lyuli Наистина така стана, неска като ти видях съобщението веднага отидах до колата и пробвах. Успях да си оправа сам халогена и габаритите сичко е точно, наистина било много лесно.Само немога да намера кой бушон ми е изгорял (предполагам че е бушон защото отзат никви светлини освен тези при натискане на спирачката нещат да светат)
    Иначе наистина чуството е друга когато знаеш че сам си си го направил
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
      ...Иначе наистина чуството е друга когато знаеш че сам си си го направил
      шса сетиш
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov
        ...Иначе наистина чуството е друга когато знаеш че сам си си го направил
        шса сетиш

Виж момата как ти го обяснила... та ти ли нема се справиш... какво само се плашиш
        а за задните светлини- провери ли първо как са и там грушките...
        Иначе бушона като го извадиш и се вижда дали вътре пластината е прекъсната, съответно ако е прекъснта е негоден вече и слагаш същия(но внимавай какъв слага, трябва да бъде същите ампери) Най лесно се разпознават по цвета, иначе и на тях самите си пише колко ампера са!
        Успех!!

п.п. И да не забравиш наи-важното след цялата работа -->>
        http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Благодаря ти lyuli Наистина така стана, неска като ти видях съобщението веднага отидах до колата и пробвах. Успях да си оправа сам халогена и габаритите сичко е точно, наистина било много лесно.Само немога да намера кой бушон ми е изгорял (предполагам че е бушон защото отзат никви светлини освен тези при натискане на спирачката нещат да светат)
          Иначе наистина чуството е друга когато знаеш че сам си си го направил
          браво!
          чакам си почерпката
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Нума проблеми тва е най-лесната работа
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Лелей ама то много е лесна смяната на крушките на фаровете тук.

Я ела сменяй на 155 ца особено на десният фар
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
              X