If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днеска бях в магазина на вносителя да проверя за втулки и ми казаха,че нямат внос на части за алфи.Или не е Moog това което са ти предложили или си много голям късметлия и е някоя изостанала бройка. Чувал съм само добри неща за тях и затова търся и аз такива,но....
Днеска бях в магазина на вносителя да проверя за втулки и ми казаха,че нямат внос на части за алфи.Или не е Moog това което са ти предложили или си много голям късметлия и е някоя изостанала бройка. Чувал съм само добри неща за тях и затова търся и аз такива,но....
ми мойте са фиатски бе
ама като ги поръчвахме имаше и за алфа като за моята ...
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Казвам какво ми казаха в магазина на Кв.Хладилника.Сега Фиатски ли са,на Дедра ли са не знам.
Нямат доставка и не правят доставки освен ако не е някоя много голяма поръчка.
Aз съм с Moog /старо име/AL-WP -7526 /60812797/-сега са Federal mogul
по 112,50 лв от "София Експорт" И са добре вече 25 000км
Предният ляв носач 22049/ "Vema"-109,99 лв на опаковката пише, че става за Алфа 145 , 146,155 Фиат Купе искара по-малко 0т 19 000км - пълен ментак и боклук.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment