Здравейте колегите! На скоро си взех каппа 2.0л 20кл турб. и немога да намеря кой да ми каже средния разход на колицата. иначе като я карам както трябва града 17- извън 13 при 180- 200 км/ч. Ако някой има сервизно описание на разхода и др. такива, моля да ми даде инфо или линк. Предварително благодаря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Zdr.
Collapse
X
-
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
Re: Zdr.
Първоначално публикувано от ЧичоЗдравейте колегите! На скоро си взех каппа 2.0л 20кл турб. и немога да намеря кой да ми каже средния разход на колицата. иначе като я карам както трябва града 17- извън 13 при 180- 200 км/ч. Ако някой има сервизно описание на разхода и др. такива, моля да ми даде инфо или линк. Предварително благодаря.
Много кротичко я караш
Comment
-
Re: Zdr.
Първоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от ЧичоЗдравейте колегите! На скоро си взех каппа 2.0л 20кл турб. и немога да намеря кой да ми каже средния разход на колицата. иначе като я карам както трябва града 17- извън 13 при 180- 200 км/ч. Ако някой има сервизно описание на разхода и др. такива, моля да ми даде инфо или линк. Предварително благодаря.
Много кротичко я караш[/qu
мерси колеги вече посвикнах и ще давам повеяе газ!
Comment
Comment