Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна маслото на компресора на климатика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна маслото на компресора на климатика

Може ли някой да ми каже, как се осъществява въпросната процедура?
    Освен това - на какъв интервал от време/ или км. трябва да се сменя маслото?
    Благодаря предварително на отзовалите се...
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Маслото си циркулира заедно с фреона Не се пипа, ако ти работи климатикът
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
      Маслото си циркулира заедно с фреона Не се пипа, ако ти работи климатикът
      Това означава ли, че когато зареждам климатика с фреон, автоматично се подменя и маслото? Питам, защото до колкото знам, преди да се зареди системата с нов фреон, тя се източва от стария, "подсушава" се и чак тогава се зарежда новия фреон... или предположението ми е невярно?!
      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

ако си профилактираш климатика при професионалисти при теста те виждат колко има нужда и се добавя с фреона както е казал колегата.
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Както ти казват колегите,при професионалисти ще ти източат останалия фреон,след това ти дозират фреона според колата и според количеството фреон се вкарва и маслото плюс боя за показ на теч от системата.
          TIPO 2.0 91g.
          PUNTO 1.2 04 g.
          156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
          X