Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем!!! Скоростна кутия за ГТВ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем!!! Скоростна кутия за ГТВ!!!

колеги страшна мъка ме налегна! замина ми скоростната кутия на ГТВ-то. Дайте акъл какво да правя. нова няма да купувам то е ясно - струва колкото колата. Става ли кутията от друг модел на Алфа или трябва точно за ГТВ да търся? някой има ли идея от къде да намеря 2-ра ръка кутия. помагайте братя че е страшно!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

кво сътвори?
    не подлежи ли не ремонт кутията?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

момците дето я правят казаха че като я отворили и изпаднали парчета от сепараторите и ремонта щял да бъде да си ебе майката! по-добре била на старо друга кутия!

Comment

при италианеца има някаква ма утре ще ходя да я видя...до тогава съм отворен за всякакви предложения

Comment

абе аз разглеждах в епера как стоят нещата с рециклирането и за мойта алфа рецикъл на кутията към 1300лв без шипинга, което не е много ,баси ти при късмет ше намериш за 400- 500 +++ кинта някоя дето не е много ясно ква е
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

сбъркал съм начи диференциала ми е 1300лв кутията е 1300 евро.
            при тебе горе долу същото...
            освен това можеш да си закупиш оригиналния КАСЕТОфон за 500 евро
            '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
            '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

500 евро за касетофон е добра цифра. За тези пари, ще си взема последен модел алпайн
              Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Кутия на старо за кола като твоята . Представи си как взимаш скоростна кутия от кола като твоята, която е карана бавно и леко като твоята и е превключвана на 3000 оборота . А сега се събуди ! Нямаш никаква гаранция какво ще купиш и колко ще изкара. Сега за твоята кутия? Какво точно се е случило и как? Кои синхрони са счупени та са изпаднали на парчета? На втора или на първа, на коя? Ако си счупил на парчета един синхрон ще ти бъде много трудно да продължиш да караш достатъчно време та да счупиш и всички останали. А със два счупени означава, че вече няма да имаш две предавки и трябва да караш на другите 3 + задната та да продължиш да чупиш и т.н. Освен, ако парчетата от първия счупен не са се разхвърчали и не са направили проблем. И отново силно се съмнявам, че могат всички синхрони да се счупят на парчета едновременно. Всичко това отгоре го пиша не за да се заяждам и като човек, който не е виждал много различни кутии разглобени, НО съм наясно с принципа на действие и според мен едва ли ще има нужда да ти се сменят повече от 3 синхрона и 2 муфи. Защо не се направиш на ударен? Звънни в Александър ауто и ги питай за цена за синхроните и муфите?
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

И направо можеш да говориш с Боби 33 за ремонт той е цар на кутийте 0899 80 33 12-Боби от сервиз Екстрийм тунинг колегата на Бобо
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                    И направо можеш да говориш с Боби 33 за ремонт той е цар на кутийте 0899 80 33 12-Боби от сервиз Екстрийм тунинг колегата на Бобо
                    И на редовите ли кутии ?
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                      И на редовите ли кутии ?
                      Секви бе баце то ако мислиш че има голема разлика
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                        И на редовите ли кутии ?
                        Секви бе баце то ако мислиш че има голема разлика
                        това е добра новина ... имам няколко потенциални клиента за него ))))

Comment

намерих една за 250 лв при италианеца, но за тая цена съм леко скептичен. ще я видя днес и после ще пиша какво е станало.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                            намерих една за 250 лв при италианеца, но за тая цена съм леко скептичен. ще я видя днес и после ще пиша какво е станало.
                            е аз мойта като я купувах , за алфа беше 300, за Типо - 200
                            мога да кажа че е много по добра от тая с която дойде колата, преди да я строша дори

Comment

Потърси WhitePower, той има една със строшен диф, може да сглобиш нешо...

AR 145 QV '97

Comment

Working...
                              X