Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно реглаж

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

След като бях в Вантотрейд за реглаж волана на колата не е центриран и не върви направо. Бях за рекламация, и така ми се изсмяха, все едно съм луд. За втори път ми правя калпав реглаж и вече окончателно се отказвам от тази им услуга.
    Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
    Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Здравейте,

Искам да попитам, ако някой може да ми препоръча добър сервиз за реглаж на предницата на Alfa 145. Досега съм ходил винаги във ВантоТрейд при Тони и бях много доволен, но днес след като се обадих ми казаха, че Тони вече не работи там.
      Виждам, че отскоро има противоречиви отзиви относно Вантотрейд за реглаж. Смятате, ли че е добре да отида при тях отново (дори и не вече конкретно при Тони) или ако някой може да ми препоръча друг по-добър сервиз за реглаж.
      Alfa Romeo GTV V6 3.0

Alfa Romeo 145 1.8 TS (Ex)
      Dream Alfas: Alfa SZ, Alfa GTV6

Comment

Дамян до селската борса в Дружба
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          Дамян до селската борса в Дружба
          И аз ги препоръчвам.
          Правил съм няколко пъти реглаж на 145-цата там и останах доволен.
          --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
          sigpic

Comment

А може ли да ми кажете, какъв е точно адреса на този сервиз или да ми покажете на карта къде приблизително се намира, как се казва и ако е възможно някакъв телефон за връзка.

Благодаря предварително за отговорите!
            Alfa Romeo GTV V6 3.0

Alfa Romeo 145 1.8 TS (Ex)
            Dream Alfas: Alfa SZ, Alfa GTV6

Comment

0888929339-Дамян. Казваш че съм ти дал тел. аз.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2003 г.
              Alfa Romeo 164 2.0 T.S.

Comment

Първоначално публикувано от sti6o Покажи съобщение
                0888929339-Дамян.
                Човека с "бавната" Алфа ти е дал телефона му..обаче си запиши час само и единствено при него.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                X