Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за SELENIA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за SELENIA

Поздрави на всички!
    Ще се радвам ако някой запознат ми даде инфо.Бях чел из форума но
    не помня кде ,че селенията вече няма официален вносител и че един вид не се знае с какъв произход е,та сипах MOTUL 6110 10W-40 ама нещо не ме кефи ,вариатора или повдигачи не знам кое чукат чак до 80 градуса и после спират. Със селенията голд не беше така ,не трака силно но си го усещам НО намалява със загряването на ДВГ и на 80 гр спира
    Иска ми се селения рейсинг но не знам дали е истинска ,чувам добри отзиви за ТОТАЛ 10-50 рейсинг и за ЛИКИ МОЛИ10-60 ама съм бос.
    Та ако някой има опит или знание нека помогне, или ако знае каде селенията е истинска Благодаря предварително на всички !!!
    156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
    TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG

Ами има и други масла...

AGIP е много висок клас И може и от него да си вземеш, на специални цени за форумци "На ЛС"

А Селения, вече официално не е масло на ФИАТ Груп... Вече си е самостоятелна фирма и няма да бъде препоръчвана от Фиат за сервизна потдръжка... Селения по принцип е марка на Фиат груп създадена от тях, за тях... Но просто я продадоха и вече е в чужди ръце...
    Чуват се слухове, че от догодина ОТНОВО аджип, ще бъдат официалните масла на ФИАТ груп...Но всичко с времето си... А и в крайна сметка може и никой да не препоръчват, а може и пак Селения макар да са частни... Всяко нещо с времето си

Ако имаш нужда от нещо "на ЛС"
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Working...
    X