Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за този радардетектор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво ще кажете за този радардетектор

Cobra XRS 9630 12 лентов. Предупреждава за наличие на радарен сигнал в Х, К, Ка, и Ку честотни ленти и за лазерни сигнали на 12 дължини на лазерния сигнал. Детекция на супер кратки импулси (импулсно засичане) Електронен компас , градски режим и режим магистрала. Струва ли си цената от 263лв.? Някой ползва ли такъв и какви са му отзивите? Предварително благодаря!
    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Прекалено скъпо, особено като се има в предвид че един руски за 30-тина лева върши същата работа. По въпроса има изписано много, а също има и спецификации на разрешените за ползване радари от Полицията /2 модела/ Доста по-елементарн и ефтини модели вършат работа у нас, е в ЕС ситуацията е друга, но ако няма да пътуваш зад граница ->няма смисъл от толкова скъм радардетектор
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Съгласен съм че е скъп , но руските нямат импулсно засичане.Ползвал съм руски и ме е спасявал много пъти , но мисля че кобрата трябва да е много по добра?!
      Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
      Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

много точно го каза
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

http://www.opticsale.com/whistler-17...-detector.html

Перфектна работа върши.Като засече нещо направо откача от писъци.И някакво "L" чат пат мига и писка ама не знам защо не е показано на картинката.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Този изглежда добър и ефтин. От къде мога да си го купя?
            Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Първоначално публикувано от manolito
              Този изглежда добър и ефтин. От къде мога да си го купя?
              http://www.best.bg/list.asp?cat_id=1169
              http://www.market.bg/item5728_128.html
              http://www.google.bg/search?num=50&h...a=lr%3Dlang_bg

Общо взето от Чичко Гугъл...
              Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
              Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Благодаря , но нямат пълна информация. Не виждам имат ли импулсно засичане.
                Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Мисля,че има,но не съм 100% сигурен.
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby
                    този няма ако моя е безжичния на whistler си пише изрично че има
                    на дисплея се изписва PULSE , а за колегата L- е лазера - обикновенно около летището реве на лазер щото насочващите системи за самолетите са със лазер
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp
                    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Re: Какво ще кажете за този радардетектор

Cobra XRS 9630 12 лентов.
                      В БГ за нуждите на КАТ е "отпусната" една единствена честота Х. Помисли си хубаво останалото дали ти е нужно.....

Единствената екстра е пасивния джамер......, което може да се каже че е търговски трик аре четете тука ::
                      http://www.radarbusters.com/brandtestingarticle.cfm
                      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                        този няма ако моя е безжичния на whistler си пише изрично че има
                        на дисплея се изписва PULSE , а за колегата L- е лазера - обикновенно около летището реве на лазер щото насочващите системи за самолетите са със лазер
                        Да след последния светофар на Ботевградско на излизане почва да светка L.

Винаги когато е засичал радар е светкал Х и К,Ка светка по някои кръстовища и най-вече по бензиностанцийте.Мисля че няма нужда от чак толкова скъп радардетектор при положение,че няма къде да се ползва.

И да питам нещо Радардетектора разрешен ли е за ползване или не?
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

И да питам нещо Радардетектора разрешен ли е за ползване или не?
                          Не е забранен, защото сам по себе си е САМО един приемник на вълни с определена честота.
                          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

<<<Да след последния светофар на Ботевградско на излизане почва да светка L.>>>

не знам кво свети ,но там оня ден /понеже аз нямам радар/ ме спряха за превишена скорост - 80 км/ч и ми прибраха талона.Така ,че внимаваите много. Мамка им д_ Ба на тия от Куклус Клана.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                              а за колегата L- е лазера - обикновенно около летището реве на лазер щото насочващите системи за самолетите са със лазер
                              Летището, бензиностанции и други сгради със фотоклетка на вратите... изобщо всякакви лазерни излъчвания.. стига да попаднеш директно на лъча

Cobra XRS 9630 12 лентов. Струва ли си цената от 263лв.?
                              Много е скъп този... според мен не си заслужава... аз имам 9300 на кобра и съм доволен... Взех го за 165лв само че не от ем комплект а от магазин за авто неща в илиенци... по магистрала тракия посока пловдив ми хвана гадината известно време преди да влезна в тунела а те стоят точно на изхода както знаем

1. Има и така нареченото "инстант он"...

2. хваща всекви честоти...

3. има начин да си нагласиш да се пуска чак над еди колко си оборота което ти си определяш а преди това не писка дори да засече нещо (това ако караш бавно да не те притеснява)

4. След първите няколко сигнала звука се самозаглушава постепенно (това лично мен много ме кефи)

като цяло съм много доволен от него...
                              ==============================

ПС: Попринцип търсех още по евтиния вариант 7080 (105лв) но е изчерпан навсякаде кадето погледнах... Той също за мен е добър вариант...
                              Не става само с Алфа, требе и акъл...
                              Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                              Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Working...
                              X