Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде нормално зацепва съединителя на алфа 156 бензин 2.0?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде нормално зацепва съединителя на алфа 156 бензин 2.0?

Искам да купувам една алфа, но съединителя, като че ли малко високичко ми зацепва в сравнение с настоящия ми автомобил Омега бензин 2.6.
    Къде нормално зацепва съединителя на алфа 156 бензин 2.0?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Re: Къде нормално зацепва съединителя на алфа 156 бензин 2.0

Да ти кажа карам две коли сега и едната е Алфа-та която искаш, струва ми се, че отделя нормално високо, все пак мини да я погледнат някъде колата, всичко друго са само приказки, успех
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

ръчна, после тръгваш на 2-та и ако не пробуксува съединителя, а колата изгасне значи е ОК
      Lexus IS200

Comment

На 156 незнам но при 164 има разлика.На суперите(тва звучи като магазин за хранителни стоки) съединителя отделя много горе.Ако не си карал друга такава ще се оплашиш,че нищо не е останало от феродовия диск!Не натискай педала до долу и ще видиш колко лесно и приятно се кара и ти позволява да си дръпнеш седалката още назад.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Благодаря момчета. Купих една 1.8 ТС 156 ца. Влюбих се в тази кола. Карам я със сърце. А опеларката с глава. И този звук ме побърква не искам и музика да слагам.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Working...
          X