Известие

Collapse
No announcement yet.

Палене от втория път?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Палене от втория път?

темата в 145/6 е :
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=12442
    но проблема не е във модела на колата, затова реших да я пусна и тук, че ако някой е имал проблема и се е справил да каже как?
    146 ti rosso 96г.

Възвратен клапан на бензиновата помпа?

А като запали и се подаде газ пак ли гасне?

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от Слав
      А като запали и се подаде газ пак ли гасне?
      не
      146 ti rosso 96г.

Comment

Ми според мен е възвратен клапан на бензиновата помпа.
        Ако не му е проблем нека сложи читава помпа, за да види как е и да е сигурен дали да я сменя нея, защото не е евтина.

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от Слав
          Ми според мен е възвратен клапан на бензиновата помпа.
          Ако не му е проблем нека сложи читава помпа, за да види как е и да е сигурен дали да я сменя нея, защото не е евтина.
          Ами аз тва го казах преди много време в другата тема ма никой не ми обърна внимание и моята е така ма не ми пречи паля гасне,паля втори път и заработва като часовник
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

75ts

Ами аз тва го казах преди много време в другата тема ма никой не ми обърна внимание и моята е така ма не ми пречи паля гасне,паля втори път и заработва като часовник

Да така беше обаче аз смених и двете помпи и нема ефект,не иэключвам случая обаче че пак може да е от помпата
            75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
            75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
            75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
            75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Виж тук дали това не е като твоя проблем http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight=
              Дави се при запалване
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

75ts

Ако се отнася за мен,не е това
                75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

За да се провери дали проблема не е в бензиновата помпа, по-лесния вариант мисля е да се върже една тетка с манометър към маркуча влизащ в тръбичката за инжекторите и да се провери какво е налягането на бензина. Предписанието на производителя е 2,8-3,2bar
                  AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                  Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Значи в продължение на темата :
                    След като температурите паднаха колата почна да пали веднага щом и покажа ключа.
                    Та сега да питам, явно не е от помпата или от регулатора, или клапата. има нещо свързано с температурата на въздуха , не е от датчика преди дебитомера, че него го смених - ефект нулев.
                    Ако имате идей, казвайте.
                    146 ti rosso 96г.

Comment

Алфа 156 1.8 ТС

И аз има същия проблем. Обикновено сутрин или когато не съм я палил два три дена. дави се и като подам газ няма никой. Като запаля втория път перфектна. Обаче, ми направи впечатление, че когато я дам на контакт и изчакам две три минути и не го прави. Тъпо звучи обаче е така. Алфа 156 1.8 ТС
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Working...
                      X