Добре познатия проблем на 33 с ламарините би могъл да се реши с body 992! Вярно ли е това?Ако някой има допълнително инфо за този антикорозионен грунд ще се радвам ако сподели.Препоръчаха ми го като ми казаха че може да се ползва като шприц кит.На мен ми е любопитно дали притежава необходимата якост за да се ползва като основа за боя,защото мисля да я пръсна за допълнителна защита преди боята.И другия ми въпрос е свързан със самата боя.Давайте предложения.Нека в тази тема обсъдим каква марка,дали акрилна,дали двукомпонентна.За момента съм се спрял на "du pont",ама не съм сигурен то всеки майстор си хвали стоката.Споделете и вие вашите мнения.Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
body 992 и du pont или spies hecker
Collapse
X
-
Колега, ти зачекваш една мноого болна тема. Виж тук. Не, че има писано нищо умно де, ама карай.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7820
Аз лично за пода и другите кърпежи ползвам един грунд на Боди, ама проблема е, че - убий ме ама не се сещам кой номер беше. Но съм безкрайно доволен от него. Върху него мажа Боди 930 или 910, а преди него само по шевовете на заварките слагам от лепилото 999, за да не пропускат влага. За местата където има само ръжда, която не мога да изчистя хубаво ползвам преобаразувател на Перматекс. Бедата е, че чувам, че нямало внос в момента от него.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Колега, ти зачекваш една мноого болна тема. Виж тук. Не, че има писано нищо умно де, ама карай.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7820
Аз лично за пода и другите кърпежи ползвам един грунд на Боди, ама проблема е, че - убий ме ама не се сещам кой номер беше. Но съм безкрайно доволен от него. Върху него мажа Боди 930 или 910, а преди него само по шевовете на заварките слагам от лепилото 999, за да не пропускат влага. За местата където има само ръжда, която не мога да изчистя хубаво ползвам преобаразувател на Перматекс. Бедата е, че чувам, че нямало внос в момента от него.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
тъй като колата вече е готова за търкане с водна шкурка ще ви питам още нещо.исками се да я пръсна с шприц кит за идеално качество.купил съм и шприц на новол хс 5+1(препоръчаха ми го)обаче до момента не съм работил с 2к шприц или боя.стори ми се доста гъст шприца та двата ми въпроса са:
какъв разредител да взема за да се пръсне с пистолет?
дали ще се надигне останалата наместа от търкането стара боя която е автоемайллак и пръснатия наместа боди 992(еднокомпонентен)?alfa 33 1.5 boxer-85
Да обичаш значи да даваш,а по-скъпа любов от алфа нема
Comment
-
здр
стана ми ясно 4е не ви е ясно кое каде се ползва и защо,еднокомпонентен-не е за препоръ4ване защото прави бели,2-тен това се използва от вси4ки които се сещат и го работят този занаят, а що се отнася до разреждане,то си пише на кутията бе колега,ама явно няма кой да погледне и да про4ете
Comment
-
Едни младежи в Пловдив ме светнаха за Протекта една БГ боя комбинация от ръждопреобразувател, грунд и боя.
Жигата е мажа яко и ръждата заминава на далече. Даже не си играя да я търкам предварително. Само мажа, мажаАбе става мазало, но поне не гние.
Comment
-
Re: здр
Първоначално публикувано от drigataстана ми ясно 4е не ви е ясно кое каде се ползва и защо,еднокомпонентен-не е за препоръ4ване защото прави бели,2-тен това се използва от вси4ки които се сещат и го работят този занаят, а що се отнася до разреждане,то си пише на кутията бе колега,ама явно няма кой да погледне и да про4ете
благодаря за отговорите
очаквайте скоро още въпросиalfa 33 1.5 boxer-85
Да обичаш значи да даваш,а по-скъпа любов от алфа нема
Comment
-
здр
на всяка кутия независимо дали е шприц или боя,лак,акрилна,нитроцеоулозна,база,металик си пише какъв разредител или втвърдител енеобходим
Comment
-
здр
на всяка кутия независимо дали е шприц или боя,лак,акрилна,нитроцеоулозна,база,металик си пише какъв разредител или втвърдител енеобходим
Comment
Comment