Известие

Collapse
No announcement yet.

Изправяне на джанти в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: Изправяне на джанти в София

Първоначално публикувано от Neokill
    Първоначално публикувано от Mury
    Трябва да изправям едната джанта на колата след влизане онзи ден в зловещ трап,та питането ми е къде да отида,къде са най-добри и ще се справят добре.Искам мнения от личен опит,предварително благодаря
    Ако не си ги изправил докато дойдеш до Бургас ще ги оправим
    Баце аз няма да пътувам с мойта кола,а и без тва преди да замина требе да ги оправя
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Aз пък на Диана на околовръстното ги изправях ОЗ-ките , обаче ми щукна на другия ден да си сменя гумите и отидох до тоя с чуковете на Сливница и какво се оказа , че трите джанто не са прави - хората ми ги изправиха и като ги врътнаха го виждах с очите си. Така че за Диана на околовръстното имам мнение и то не е положително
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Aз пък на Диана на околовръстното ги изправях ОЗ-ките , обаче ми щукна на другия ден да си сменя гумите и отидох до тоя с чуковете на Сливница и какво се оказа , че трите джанто не са прави - хората ми ги изправиха и като ги врътнаха го виждах с очите си. Така че за Диана на околовръстното имам мнение и то не е положително
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Джанти

На бул. Гоце Делчев и бул. България,
          от страната на кв. Стрелбище,
          търсиш Станислав.
          AR 155 2.0 TS 16V-Super

Comment

Джанти

На бул. Гоце Делчев и бул. България,
            от страната на кв. Стрелбище,
            търсиш Станислав.