Известие

Collapse
No announcement yet.

Фарове, реглаж, водачи :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: Фарове, реглаж, водачи

Първоначално публикувано от alfa_145_boxer
    Здравейте колеги, вероятно ви се е случвало но све пак!
    Накоро си взех алфа 145 и реших да си регулирам фаровете, въртя но нио не става, и реших да ги отворя и да видя какъф е проблема тъй като рефлектора на фара свободно се движеше, което според мен беше проблема. Проблема се оказа във едно пласмаски които се наричат водачи от там се регулира фара. И така проблема се реши по следния начин:
    Колега, имам същия проблем . И при мен тия пластмасови "врътки" се оказаха счупени и сега не мога да си регулирам фара. В момента си търся да ги сменя, но явно ще прибегна до твоя начин на решаване на проблема.

Alfa Romeo146 1.6TS '99

Comment

a гледам че си ги правите и моите са така а искам да си сложа ксенон та можели некои да ми ги направи тези ВОДАЧИ и да се разберем за цена?
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

И аз на моята ще й слагам ксенон, но първо да си оправя фара, че то иначе си губи ефекта.

Alfa Romeo146 1.6TS '99

Comment

да ама като гледам няма кои да ми ги направи тези водачи щото и моите рефлектори се движат и немогат да се регулират
          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
          ех.. Малкото КуВе
          sigpic

Comment

Бе то варианти има мноооооого, ама въпроса е кое може да се направи съвсем лесно и без никакви инструменти/машини от рода на струг и фреза.....
            Ето другата тема и конкретно моя пост. В момента когато имам време се занимавам да направя няколко комплекта, за сега ми излизат безплатно благодарение на колегата iee, ама иначе да струват като материали не повече от 2-3 лв броя. тези дни ще снимам 2 от новите водачи, че моите фарове отдавна ги затворих и регулирах
            http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... c&start=45
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Поръчвам си 4бр.Плащам веднага,стига да ти се занимава с куриер.
              Чакам отговор на ЛС.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Working...
              X