If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги, тук във форума видях една тема как сами да си направим Фаровете тип "Ангелски очи"...... и така все още не съм започнал да ги правя но ще давам информация как протича процеса на изработка
EX:Alfa 145 1.3ie Boxer 90 hp 95' ,Alfa 145 1.3 8v Boxer 90 hp 96' - red ,Alfa GTV 2.0 16V 150 hp 96' ,Alfa 145 1.3 8v boxer - black, Alfa 33 1.7ie Sport Wagon 110 hp 92' -
Здравейте колеги, тук във форума видях една тема как сами да си направим Фаровете тип "Ангелски очи"...... и така все още не съм започнал да ги правя но ще давам информация как протича процеса на изработка
EX:Alfa 145 1.3ie Boxer 90 hp 95' ,Alfa 145 1.3 8v Boxer 90 hp 96' - red ,Alfa GTV 2.0 16V 150 hp 96' ,Alfa 145 1.3 8v boxer - black, Alfa 33 1.7ie Sport Wagon 110 hp 92' -
Бе не знам доколко е селски, щом при ГТА 147 и 156 е серийно така Виждал съм и снимки на 145/6-ци с такива фарове, даже и се продават....не е зле, ама аз съм от провинцията все пак
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Бе не знам доколко е селски, щом при ГТА 147 и 156 е серийно така Виждал съм и снимки на 145/6-ци с такива фарове, даже и се продават....не е зле, ама аз съм от провинцията все пак
_______ 146 JTD - ex
Ми аз правих преди 4-5 месеца, по проекта на един хода-фен... станаха, супер елементарно е, ма няам време да сваля фаровете и да ги пробвам. Направих ги малко по-големи от диаметъра на лупата, пасват много добре, но все пак най-добре седят на коли без набраздени стъкла на фаровете
Ей тук има описание как става...
А за "почернени" рефлектори, мисля че имам некви снимки какво представлява фара като се боядиса рефлектора черен, мога да потърся ако има интерес...
Тва не са ангелски очи бе Пламене
Мани! напоследък не съм на себе си Онова беше ГТА-лоок Тея езици са ми малко чужди...
_______ 146 JTD - ex
Тва не са ангелски очи бе Пламене
Мани! напоследък не съм на себе си Онова беше ГТА-лоок Тея езици са ми малко чужди...
_______ 146 JTD - ex
Мисля че това си е запазена марка на БМВ и някак си не върви да се сложи на Алфа,пък и 156 гта седи 100 пъти по-добре с лупа от тези светещи рингове,а и съм виждал правени на ръка и определено не стават и не светят като оригиналните,така че според мен е загуба на време.....
Comment