Ако някой зна къде в Добрич се продават масла СЕЛЕНИЯ, нека да сподели ,че старото е Кю 8 и е вече на 8500км.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От къде в Добрич да си купя СЕЛЕНИЯ
Collapse
X
-
re
Първоначално публикувано от nikola_nВ добрич мисля че няма, във Варна при италианеца има. А защо не се обърнеш към "VFTI", той предлага Agip.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
-
Re: re
[quote=teo_gti]Първоначално публикувано от "nikola_n":f301hvv6В добрич мисля че няма, във Варна при италианеца има. А защо не се обърнеш към "VFTI", той предлага Agip.
Не зная какво ме е дългото и широкото по куриер, но ти си знаеш!
Comment
-
[quote=nikola_n][quote="teo_gti":2ydnyh7l]Първоначално публикувано от "nikola_n":2ydnyh7lВ добрич мисля че няма, във Варна при италианеца има. А защо не се обърнеш към "VFTI", той предлага Agip.
Не зная какво ме е дългото и широкото по куриер, но ти си знаеш![/quote:2ydnyh7l]
селения има на 2 места в добрич,може и на повече.... виждал съм в магазина до езикова гимназия и срещу втора градска ..... аз лично си го вземах от Краси от Сф....'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
[quote=Grim][quote=nikola_n]Първоначално публикувано от "teo_gti":2v6nvp8tПървоначално публикувано от "nikola_n":2v6nvp8tВ добрич мисля че няма, във Варна при италианеца има. А защо не се обърнеш към "VFTI", той предлага Agip.
селения има на 2 места в добрич,може и на повече.... виждал съм в магазина до езикова гимназия и срещу втора градска ..... аз лично си го вземах от Краси от Сф....[/quote:2v6nvp8t]
Ако става въпрос за магазина, който е в кооперацията на отсрещния ъгъл срещу Езикова - първо провери цената и на друго място, че тоя там си ги измисля доста.
Comment
-
[quote=nikola_n][quote=Grim][quote="nikola_n":33ijvw60]Първоначално публикувано от "teo_gti":33ijvw60Първоначално публикувано от "nikola_n":33ijvw60В добрич мисля че няма, във Варна при италианеца има. А защо не се обърнеш към "VFTI", той предлага Agip.
селения има на 2 места в добрич,може и на повече.... виждал съм в магазина до езикова гимназия и срещу втора градска ..... аз лично си го вземах от Краси от Сф....[/quote:33ijvw60]
аха,тоя е бастун от класа.....
Ако става въпрос за магазина, който е в кооперацията на отсрещния ъгъл срещу Езикова - първо провери цената и на друго място, че тоя там си ги измисля доста.[/quote:33ijvw60]'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
sigpic
Comment
-
[quote=Grim][quote=nikola_n]Първоначално публикувано от "teo_gti":10lj8pn6Първоначално публикувано от "nikola_n":10lj8pn6В добрич мисля че няма, във Варна при италианеца има. А защо не се обърнеш към "VFTI", той предлага Agip.
селения има на 2 места в добрич,може и на повече.... виждал съм в магазина до езикова гимназия и срещу втора градска ..... аз лично си го вземах от Краси от Сф....[/quote:10lj8pn6]
Ок ще отида да проверя за какви пари става на въпрос, само че колко долу горе е нормалната цена на СЕЛЕНИА 2К?146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
Comment
-
Така успях през почивката да отида до този магазин отсреща езикова гимназия, там го дава за 16лв.литъра.Май мн. ми са вижда,има още един малко по нагоре в близост до петте кюшета,ама в момента нямал и не знаел за цената ,др.та седмица щял да получава. да видим и той кво ще ми каже.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
Comment
-
Първоначално публикувано от teo_gtiТака успях през почивката да отида до този магазин отсреща езикова гимназия, там го дава за 16лв.литъра.Май мн. ми са вижда,има още един малко по нагоре в близост до петте кюшета,ама в момента нямал и не знаел за цената ,др.та седмица щял да получава. да видим и той кво ще ми каже.'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
sigpic
Comment
-
ре
Първоначално публикувано от LisanМога да ти продам 20к на 14лв. за литър и транспорт за твоя сметка по Еконт,но незнам дали си заслужава упражнението146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
Comment
-
Ами колегите казаха...Ако ще получаваш нещо с Еконт то по-добре е да си вземеш Agip на дистрибуторски цени от мен...13лв. литъра*, но не го вземаш от 5 прекупвача
Иначе ако вземаш Селения- само да не е Голд... 20К и нагоре търсиш
Ако решиш нещо кажи
До "Агрохол" Добрич пращаме доста варели масло на всеки 2 седмиц, но няма как да пратя малки разфасовки
* В момена няма наличност на 4литрови туби. След 20дена ще дойде камиона от италия. За това го получаваш на 13лв/литър в 1литрови разфасовки.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTIАми колегите казаха...Ако ще получаваш нещо с Еконт то по-добре е да си вземеш Agip на дистрибуторски цени от мен...13лв. литъра*, но не го вземаш от 5 прекупвача
Ако решиш нещо кажи
До "Агрохол" Добрич пращаме доста варели масло на всеки 2 седмиц, но няма как да пратя малки разфасовки
* В момена няма наличност на 4литрови туби. След 20дена ще дойде камиона от италия. За това го получаваш на 13лв/литър в 1литрови разфасовки.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
Comment
-
Първоначално публикувано от teo_gtiПървоначално публикувано от VFTIАми колегите казаха...Ако ще получаваш нещо с Еконт то по-добре е да си вземеш Agip на дистрибуторски цени от мен...13лв. литъра*, но не го вземаш от 5 прекупвача
Ако решиш нещо кажи
* В момена няма наличност на 4литрови туби. След 20дена ще дойде камиона от италия. За това го получаваш на 13лв/литър в 1литрови разфасовки.
После излиза соленоsigpic
Comment
Comment