Известие

Collapse
No announcement yet.

От каде да купя вариатор?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От каде да купя вариатор?

От каде да си купя вариатор за 1.4 туин спарк не ремонтен комплект ? Тук в Бургас сички ме гледат като обал камък като вляза в магазин а в евро07 ми казаха 416 лв ? И каде да го сменя ако трябва и до софия ще доида писна ми ко не при нотариуса..........
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
    Alfa Romeo 145 1.4 16v
    BMW 520i E39

от Александър Ауто, но гледам, че там нямат магазин... иначе го имат в наличност и цената за 2.0 TS 16V беше около 350 лв.
    а иначе за смяната може в София при Бобо или другаде. ако искаш повече инфо пиши на ЛС.
    поздрави,
    sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от lan
      от Александър Ауто, но гледам, че там нямат магазин...
      а?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ако трябва и до софия ще доида
        В София от ТиН и за смяна при Бобо
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

[quote="търтей а? [/quote]

поне в сайта им няма за магазин в Бургас
          sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Има на Москва има магазин на александър ауто в комлука има галям сервиз и магазин за алфа фиат и ланчия има магазин на Иван Вазов
            и още няколко трябва да се потърси.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Питай в Александър кар на Москва.
              Обаче пусни и търсачката. Най добре да го смениш със смяната на ремъците, за да си спестиш от труда.
              146 1.6 TS 01.97

Comment

здр. колеги имам нужда от малко помощ ако е възможно естествено от плевен съм и си търся ремонтен комплект за вариатор но в италбулком се съмняват за три варянта на вариатор и не го знаят и те затова ви моля ако някой може да го снима или да каже поне какво представлява и каде се намира ще съм ви много благодарен мерси предварително.
                ALFA ROMEO 146 1.6 TWIN SPARK

Comment

Първоначално публикувано от djeki
                  здр. колеги имам нужда от малко помощ ако е възможно естествено от плевен съм и си търся ремонтен комплект за вариатор но в италбулком се съмняват за три варянта на вариатор и не го знаят и те затова ви моля ако някой може да го снима или да каже поне какво представлява и каде се намира ще съм ви много благодарен мерси предварително.
                  Колега ако земеш да споменеш и модела и годината има вероятност някой да ти отговори
                  Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                  Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

ами колега модела е 146 2000 година 1.6 мотор
                    ALFA ROMEO 146 1.6 TWIN SPARK

Comment

Working...
                    X