Здрасти на всички. Аз отскоро ( 5 дена) съм горда собственичка на една Алфа 145, която обаче има нужда от смяна на съединителя. Ще ми препоръчате ли някое място във Варна където ще я свършат тази работа както трябва? Съединител мисля да купя от магазина до Дръзки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на съединител - Къде?
Collapse
X
-
Съжелявам за спама, просто ми направи впечатление че сме със сходни никове. Иначе за авточасти във Варна е най-добре да се обърнеш към колегите от този град. Имаме си тема във форума с телефони за взаимопомощ във всеки град. Успех.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
-
Re: Смяна на съединител - Къде?
Първоначално публикувано от StelthЗдрасти на всички. Аз отскоро ( 5 дена) съм горда собственичка на една Алфа 145, която обаче има нужда от смяна на съединителя. Ще ми препоръчате ли някое място във Варна където ще я свършат тази работа както трябва? Съединител мисля да купя от магазина до Дръзки.
Иди на ул. Черна до старото Пикадили на ул Чаталджа.
От Новото Пикадили по ул "Битоля " където свършва завиваш надясно и веднага в първата в ляво.
Те работят с м-на "Авто център" - взимат част слагат , ако не съвпада нещо сменят . Сервиза се каза "Стефанови Ойл" тел. 303 922 .Започват от 9 часа.
Там сменях съединител комплект и скоростна кутияАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Съединител Valeo зелено
може да се намери в доста магазини, въпроса е кой ще ти го сменя. Тези за които аз се сещам са до гарата, но май напоследък графика им е пълен доколкото знам поне до 20 септември, а смяна на съединител си е време...ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от TinotoСъединител Valeo зелено
на GTV-то на брат ми два дефектираха - първия на 12 хил.км, а втория на 800 !!! км.sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
Comment