Известие

Collapse
No announcement yet.

Кристални фарове за 146 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нека търсенето започне сега

И аз мислех от плексиглас да се направи самоче ще е малко кофти за хората който не са със ксенон, защото обикновенната крушка ебава яко плексигласа. Повечето таксита стъклата направо са им станали черни.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

Comment

Ако искате от плексиглас мога да ви предложа човек който от години прави стъкла за фарове за всякакви коли.Доколкото знам само от това се издържа.Живее в Горна Оряховица. Аз съм от там и се казва Димо.
      Ще дам негов номер който имам отдавна и се надявам да е верен /0618/26898 .Виждал съм неговата работа разбира от това!
      Аз имам Алфа 146 от една седмица и затова се ровех тук !
      Alfa 146 1.4 T.S. 99"

Comment

Мерси колега, утре ще звънна да видя за какви пари става на въпрос Кажи само на този номер кой да търся?
        sigpic

Comment

Той се казва Димо !
          Alfa 146 1.4 T.S. 99"

Comment

@mladen_sp мерси за съдействието
            Значи звъннах на човека днеска и се разбрахме. За 1 кола излиза 100лв. матеряла не е плексиглас, а някакъв друг беше обясни ми той.. на новите коли фаровете се правело с такъв. Питах го за отстъпка ако направи за повече коли, за около 10 коли някъде към 80лв. за компелт. Аз ще си направя, ако искате да се събереме повече хора казвайте направо на всички да ги направи. Каза че не са били лесно чупливи.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
              @mladen_sp мерси за съдействието
              Значи звъннах на човека днеска и се разбрахме. За 1 кола излиза 100лв. матеряла не е плексиглас, а някакъв друг беше обясни ми той.. на новите коли фаровете се правело с такъв. Питах го за отстъпка ако направи за повече коли, за около 10 коли някъде към 80лв. за компелт. Аз ще си направя, ако искате да се събереме повече хора казвайте направо на всички да ги направи. Каза че не са били лесно чупливи.
              Колега ако поръчваш и аз съм за!

Comment

Добре за лупите няма проблем,но мислите ли за дългите с такова стъкло за какво ще стане на въпрос
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

Темата виждам че е стара но бих искал да попитам направено ли е нещо по въпроса и какъв е ефекта

Comment

http://www.bktuning.net/
                    поразгледай тук момъка може да ти помогне

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Working...
                    X