Някои може ли да ми каже кои е официалният вносител на оригинални части(не таиванските дето ги продават в италбулком) за Алфа,и ако знаете от каде мога да намеря ценовата и листа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
оригинални авточасти
Collapse
X
-
Re:
Първоначално публикувано от AlexanderbbДа отваряш E-PER и намираш съответната част. После щракаш на номера и виждаш дилърска цена и препоръчителна продажна. След това вярвай ми никога не мисли за подобен род покупкиКъде се влиза
Как точно се проверчва
Alfa Romeo searching progress...
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteПървоначално публикувано от lanвлизаш в сайта на Ауто Италия и там има тел. за връзка.
но като приготви голямата торба с парички и няма ядове... поне на връщане вече няма да му тежат...sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Re: aaa
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от svilen132Застрахователите да приготвят голямата торба,защото ще ми плащат частите по цени на официалния вносител за АлфаAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Re: aaa
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от svilen132Застрахователите да приготвят голямата торба,защото ще ми плащат частите по цени на официалния вносител за Алфа
но въпреки това зависи от фирмата
някои дават само до 3 години оригинални
ма той колегата ще си каже де
нема ко да хвърляме бобНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от SkyWalkerПървоначално публикувано от AlexanderbbДа отваряш E-PER и намираш съответната част. После щракаш на номера и виждаш дилърска цена и препоръчителна продажна. След това вярвай ми никога не мисли за подобен род покупкиКъде се влиза
Как точно се проверчва
Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
Comment