Известие

Collapse
No announcement yet.

Никилиране на оригинални алуминиеви джанти???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никилиране на оригинални алуминиеви джанти???

Здравейте,

знае ли някой къде професионално може да се никилират оригиналните ал. джанти
    Alfa Romeo searching progress...

Re: Никилиране на оригинални алуминиеви джанти???

Първоначално публикувано от SkyWalker
    Здравейте,

знае ли някой къде професионално може да се никилират оригиналните ал. джанти
    Такъв филм не съществува
    А ако искаш джантите ти да станат огледало технологията е друга. Алуминият се почиства от боята (старата), полира се, и накрая се лакира с прозрачен лак.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Така са обработени много от оригиналните джанти на Алфа и Ланча. Безкрайно красиво е! Само, че с времето лака макар и дебел достатъчно, че с люспа от него да си срежеш пръста се разваля и влязлата вода под него си свършва работата. Честно казано според мен доста е трудно за постигане на този ефект, ако джантите дълго са карани със съсипан лак.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
        Така са обработени много от оригиналните джанти на Алфа и Ланча. Безкрайно красиво е! Само, че с времето лака макар и дебел достатъчно, че с люспа от него да си срежеш пръста се разваля и влязлата вода под него си свършва работата. Честно казано според мен доста е трудно за постигане на този ефект, ако джантите дълго са карани със съсипан лак.
        2-3 години поне ще изкарат джантите, ако се направят качествено. Само дето не знам дали някой се занимава с това професионално или колегата ще трябва да си ги прави самичък в къщи

Comment

Сам в къщи е най-добре! С една малка подробност - тоя лак няма махане!!! Може да отидат 3-4 кутии "Терминатор". Всякакъв механичен начин за отстраняване ще нарани в по-голяма дълбочина алуминия и после полирането няма да е сполучливо. Не знам колко фин пясък може да се намери за песъкоструя.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
            Сам в къщи е най-добре! С една малка подробност - тоя лак няма махане!!! Може да отидат 3-4 кутии "Терминатор". Всякакъв механичен начин за отстраняване ще нарани в по-голяма дълбочина алуминия и после полирането няма да е сполучливо. Не знам колко фин пясък може да се намери за песъкоструя.
            Аме Терминатора е много смотан препарат, аз съм пробвал 4-5 такива от този род и съм най-доволен от "Дунав" и от "Remfval" .Те чистят всякакви бои дори ако са по няколко пласта

Comment

Working...
            X