If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
знае ли някой къде професионално може да се никилират оригиналните ал. джанти
Такъв филм не съществува
А ако искаш джантите ти да станат огледало технологията е друга. Алуминият се почиства от боята (старата), полира се, и накрая се лакира с прозрачен лак.
Така са обработени много от оригиналните джанти на Алфа и Ланча. Безкрайно красиво е! Само, че с времето лака макар и дебел достатъчно, че с люспа от него да си срежеш пръста се разваля и влязлата вода под него си свършва работата. Честно казано според мен доста е трудно за постигане на този ефект, ако джантите дълго са карани със съсипан лак.
Така са обработени много от оригиналните джанти на Алфа и Ланча. Безкрайно красиво е! Само, че с времето лака макар и дебел достатъчно, че с люспа от него да си срежеш пръста се разваля и влязлата вода под него си свършва работата. Честно казано според мен доста е трудно за постигане на този ефект, ако джантите дълго са карани със съсипан лак.
2-3 години поне ще изкарат джантите, ако се направят качествено. Само дето не знам дали някой се занимава с това професионално или колегата ще трябва да си ги прави самичък в къщи
Сам в къщи е най-добре! С една малка подробност - тоя лак няма махане!!! Може да отидат 3-4 кутии "Терминатор". Всякакъв механичен начин за отстраняване ще нарани в по-голяма дълбочина алуминия и после полирането няма да е сполучливо. Не знам колко фин пясък може да се намери за песъкоструя.
Сам в къщи е най-добре! С една малка подробност - тоя лак няма махане!!! Може да отидат 3-4 кутии "Терминатор". Всякакъв механичен начин за отстраняване ще нарани в по-голяма дълбочина алуминия и после полирането няма да е сполучливо. Не знам колко фин пясък може да се намери за песъкоструя.
Аме Терминатора е много смотан препарат, аз съм пробвал 4-5 такива от този род и съм най-доволен от "Дунав" и от "Remfval" .Те чистят всякакви бои дори ако са по няколко пласта
Comment