Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗИМНИ ГУМИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Kleber

Днес следобед си купих зимни гуми Kleber тъй като сутринта не можах да изкача един баир и веднага си купих тия 195/65/15-115лв. След това ходих да ги пробвам много добре се даржат на всякакви условия сняг, киша, вода на стръмен баир и при завои не поднасят. За сега съм много довелен
    Alfa Romeo 156 1.8ts 99'

Comment

Колега, и на мен ми ги препоръчаха Клебер и най-късно във вторник трябва да ги взема, но се колебая, защото нищо не знам за тях. В гумаджийницата само дигат рамене и казват, че за тази цена са най-добрите. Моят размер е 185/60/14 и ми ги дават на 98 лв. Струва ли си цената и ако някой има повече инфо за тях, нека се обади, че нямам никакво време вече. Предварително благодаря.
      П.П. Като алтелнативни на тях ми препоръчаха AVON производство GB. За тях нещо да сте чули?
      ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
      ПЛОВДИВ

Comment

Първоначално публикувано от hollyman_R
        Колега, и на мен ми ги препоръчаха Клебер и най-късно във вторник трябва да ги взема, но се колебая, защото нищо не знам за тях. В гумаджийницата само дигат рамене и казват, че за тази цена са най-добрите. Моят размер е 185/60/14 и ми ги дават на 98 лв. Струва ли си цената и ако някой има повече инфо за тях, нека се обади, че нямам никакво време вече. Предварително благодаря.
        П.П. Като алтелнативни на тях ми препоръчаха AVON производство GB. За тях нещо да сте чули?
        колега клебер-а е малко скъп 79-85 лева върви Авон са добри .. на един бус бяха такива много стабилен беше

поздрави
        Диети и отслабване
        www.elenkov.net

Comment

Първоначално публикувано от elenkov
          Първоначално публикувано от hollyman_R
          колега клебер-а е малко скъп 79-85 лева върви Авон са добри .. на един бус бяха такива много стабилен беше

поздрави
          Аз съм с Авон - добри са, ама вече са ми за смяна
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Avon бива първата година , после е много зле

Comment

Аз съм на GISLAVED и направо цепат мрака.195/65 R14 едно време VR6-са че беше 190 коня си вървешв много добре с тях а за алфетата да не говорим.Сега я вкарвах в снегове и ледове и пак си върви и се държи без проблем.Само един проблем имат че ако искаш да въртиш с ръчна а аз го искам трябва повечко газ
              BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
              ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
              BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

Еми рискувах и си сложих AVON. Асиметрични, 185/60/14. 95 лв. ги дадоха. Засега съм ги карал само ден и половина на градско и нищо още не мога да кажа, щото е лудница в града и практически не се движиш нормално. Плюс това е сухо.
                Абе като завали сняг и "забравят" да изчистят улиците, ще видим. Благодаря на всички колеги за мненията!
                Предварително благодаря и на следващите, които могат да споделят нещо повече за АVON.
                ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
                ПЛОВДИВ

Comment

бе карай и си свиркай , шарката е много добра , в смисъл че са доста дълбоки ламелите за разлика от повечто марки . Единстено можеш да се притесняваш след две три години каране как ще се даржат

Comment

Клебера си е чист Мишлен.
                    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

вече 2 месеца карам с мишелин алпин 3 размер 205/55/16-нямат забележка нито на сняг,нито на мокро,нито на сухо.карам доста бързо-и скороста не ги притеснява
                      stilo sw 1,9 JTD 03g
                      alfa 147 1,9JTD 01g
                      alfa 156 1,9JTD 01g
                      barchetta 1,8 98g
                      alfa 145 1,6 97g

Comment

Тъй като годишното време напредва, си позволих да възкреся темата. Да не отварям нова. Та питането е: ще слагате ли зимни гуми, кога мислите да го направите и кой с какви ще кара тоз сезон?
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Аз ще съм с миналогодишните - Фулда Кристал Монтеро 185/60/14. Не са ме подвеждали, надявам се и занапред да е така.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

момчета,честно да ви кажа миналата зима карах с чисто нови клебери,и не съм очарован от тях.за тази зима си взех goodyear-ultra grip7+.според мен тези гуми и мишелин алпин са едни от най добрите гуми за нашите зими
                            ALFA ROMEO-156;1.8;16v;TS;1998g
                            FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

Съгласен, Ultra Grip е една от най- добрите зимни гуми. Аз пък си взех SAVA ESKIMO 3 (205/60/15), понеже са на добра цена. А и си падам малко нещо наивник да вярвам в тестовете на АДАК за гуми...
                              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

zdr

ЕСКИМО-то е добро!
                                sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                                http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                                !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Working...
                                X