Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗИМНИ ГУМИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от srt Покажи съобщение
    Колеги някой от вас има ли впечатления от "LASSA Snoways ERA" размер 185/60/14? Намират се по 90лв. бройката. http://www.snowaysera.com/en/.
    Изглежда добра гума, но на реклама съм свикнал да не вярвам.
    Алфа-та се държеше добре стях
    До момента, от всички гуми които съм карал, най-доволен съм от Вредщайн Сноутрак 2. Дебика също съм карал и не е лоша гума за парите си. Най-скапата зимна гума, която съм търкалял до момента е Пирели Карвинг, на служебната ми кола. Няма по-голяма шейна от тях На сухо са трепач, но все пак е зимна гума Не знам дали не са объркали смеските за тази
    sigpic

Comment

• И аз съм с вредщаин и горещо ги препоръчвам на всеки...
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Аз пък горещо препоръчвам Dunlop Wintersport M3. онзи ден излезнах от подземния си гараж с денивелация 3 метра и наклон от 10 % без дори грам приплъзване по заснежения и заледен бетон и без засилка. Гумите са чисто нови на 700 км - 185/65/15 88T. Абе марката си е марка. Вижте тестовете на тази гума.
        '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

• Аз си взех Nokian WR G2 от Диана, на сухо и мокро са екстра. На сняг не съм тествал, но си имам едно наум, щото са всесезонни с профил зимни.
          Иначе в Германия нарочно зяпах полицаите с какви зимни карат - Дънлоп, Континентал и Вредещайн. Евтинджоси никой не употребява.
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Със зимен Барум поларис 2 съм имал проблеми само на лед. Най-доброто от евтините гуми. Малко шумни наистина, но все пак това е зимна гума. Сигурен съм, че никой няма да се оплаче. На сняг дърпат яко.
            146 1.6 TS 01.97

Comment

• И аз съм с nokian wr g2 пробвах ги и на сняг- чудесно сцепление. Мен ми е чудно защо в някой сайтове ги дават като все сезонни а, в други като зимни гуми.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Ъпдейт от мене - по Коледа навъртях към 700км най-вече в Северна БГ,с минаване през Шипка, и по доста заледени и заснежени (макар и леко) пътища - Vredestein Wintertrac са гумите,и макар и доста широчки като за зимни (205...), се държаха невероятно добре!
                А както написах и в предния ми пост - Dunlop Winter Sport са невероятни за нашите условия - съжалявам че не можах да си намеря пак такива !
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                X