имам оригинална карта от алфа,но като я поставя в навигацията на колата не тръгва(изписа че не е активна).Някой знае ли дали ако си купя други карти и ги пусна ще тръгне.А има ли къде да си ъпдейтна тази карта,щото имам някви кодове,някви чудесии...абе общо взето ми е мътна тази навигазия и ако някой ми даде малко инфо ще съм благодарен
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с навигацията на 147
Collapse
X
-
Кодовете за отключване на навигацията трябва да си ти в една код-карта за колата ако я имаш.
Иначе карта за БГ няма....sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
първо,благодаря за отговора!код карта имам но не схващам какво да правя с нея.ако знаеш къде да вляза с нея,или кой може да ме просветли ще ти бада благодаренstilo sw 1,9 JTD 03g
alfa 147 1,9JTD 01g
alfa 156 1,9JTD 01g
barchetta 1,8 98g
alfa 145 1,6 97g
Comment
-
Честно казано не помня точно какво се правеше с това чудо...ако си в София може да дойдеш на следващата среща и да се опита да оправиме нещата.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от A40колега не съм от софия,но съм голям фен и искам да дойда-къде и кога ще има сбирка
Comment
Comment