Проблема ми е следния от както сложих спортен air filter и спортно гърне и колата почна да пуши доста... преди небеше тка а и преди и сега нямах катализатор : )
Известие
Collapse
No announcement yet.
Силно пушене
Collapse
X
-
Зависи какво пуши,ако е пара няма страшно,но ако е синкаво,харчи маслоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
и моята пуши пара, ама 3 пъти повече от другите?!?!?!? много по-топъл въздух излиза от моята?!?!? сравнявах с друга кола до мен която също пара псука....то си е студ сега и е нормално.... ?!?! идеи???
Имам чуството че прави конденз по генерацията или имам дупчица по нея пак някъде и зима малко стъден въздух и испарява влагата в него.... ба ли го?Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от MuryАбе нека пушат бре,като спрат да пушат ще е лошо
то не бе пара то не бе чудо0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от MuryАбе нека пушат бре,като спрат да пушат ще е лошо
то не бе пара то не бе чудоа катализатора го махнах в МК33 и ми сложиха резонаторно....
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от MuryАбе нека пушат бре,като спрат да пушат ще е лошо
то не бе пара то не бе чудоа катализатора го махнах в МК33 и ми сложиха резонаторно....
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от MuryАбе нека пушат бре,като спрат да пушат ще е лошо
баси майтапа......ше зема да жертвам пари за генерация накрая една цяла...
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
[quote=proper]Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от "Mury":2h47k32nАбе нека пушат бре,като спрат да пушат ще е лошо
баси майтапа......ше зема да жертвам пари за генерация накрая една цяла...[/quote:2h47k32n]и аз на моята като сложих спортен филтър запо4на да пуши ама при мен маи беше от газта защото като го махнах и спря
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
Comment