If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравеите колеги . Можете ли да ми кажете от къде мога да купя масло Selenia 20k по евтино?Значи намерих го за 17лв / литър а ми казаха че го имало по 14лв. Не е голяма разликата ама на мен митрябват 15 литра. Благодаря предварително
Така е само , че при разликата от 3 лева и моите 15л това са 45лв . Ще си вземеме 3-те филтъра и една каса Бира . А и там където питах просто държането на продавача ме отказа да си купя маслото . Отнасяше се с нас все едно е Кмет на София от 3 мандата
Че те повечето са такива....някой са с поколения кметове.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
А и там където питах просто държането на продавача ме отказа да си купя маслото . Отнасяше се с нас все едно е Кмет на София от 3 мандата
и не само в софия е така и тука в магазина кадето е дистрибутур на "Александър ауто" не стига че продават малсото селениа 20к за 18лв литър,апак и обслужването е под всякаква критика все едно сам им изял закуската
и да се върна на темата : поне аз си мисля 4е навсякаде си го продават на каквито цени им е кеф ама не са глупави продавачите а тези които дават по толкова пари
Comment