аве от кфо се получават балоните : ) тука 3 месеца карам и си влизам в сякфи дупки с тия гуми и са за 1 ден стана некаф балон а гумите са ми на 2-3 месеца дънлоп
Известие
Collapse
No announcement yet.
балони
Collapse
X
-
Re: балони
Първоначално публикувано от Gho5tаве от кфо се получават балоните : ) тука 3 месеца карам и си влизам в сякфи дупки с тия гуми и са за 1 ден стана некаф балон а гумите са ми на 2-3 месеца дънлоп
Comment
-
Балона е последица от острия ръб на някоя дупка. Колкото по-нископрофилна гума е толкова по-лесно стават. Най-вероятно и джантата ти е крива в момента. И ако имаш възможност може да преместиш тази гума отзад.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
аха
ами начи да мислех да я преместя отзад но отпред са ми 2 милиметра по ниски гумите пак са 15ки амм обаче ако ги разместя ше стане циганиа яко : ) ама са ще сложа зимните други ден и ще ми я волканизират тая па колкого издаржи лятото ... бтв точно влязох в една дупка по дълбока и си еба маиката от там 100 % : ) СОФИЯ РУЛЗ : ДAlfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от moonkissако имат гаранция иди ги смени 80% дефект в гуматаАко балона е вследствие фабричен дефект то той се появява още в момента на монтажа
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
За 2мм няма да си личиБалони май вече никой не признава щото нямаме пътища - кофти комбинация е ниски гуми, твърдо окачване и бързо каране - и златни да са гумите на първата дупка
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment