Наскоро ми попадна една рекламна брошура за устройство за пестене на гориво и увеличаване на мощността Fuelmaster, американско.Сайта им е www.fuelmaster.com.Въпросното устройство доколкото прочетох се слага на пътя на бензиновата смес и я обогатява с кислород.Цената с монтажа тук във Варна е 125 лв.Някой има ли такова нещо и дали има някакви наблюдения дали си струва парите и занимавката...?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Устройство Fuelmaster
Collapse
X
-
ами и аз не знам точно...на картинката има някакви молекули преди и след тая джаджа. нещо им прави не знам и аз...ама за тия пари се замислям.според брошурата и сайта се пести между 8 и 18% от разхода.става и за дизели...и за алфи156 1.8 TS '98
Comment
-
И един мармот налива спестеното гориво в малки бутилчици и им лепи етикети
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSтва е като магнитните наколенници на доктор ЛивайнAlfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet
Comment
-
Първоначално публикувано от dyniами и аз не знам точно...на картинката има някакви молекули преди и след тая джаджа. нещо им прави не знам и аз...ама за тия пари се замислям.според брошурата и сайта се пести между 8 и 18% от разхода.става и за дизели...и за алфиAlfa Romeo 155 1.7 TS '94
Comment
-
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Сложете си такъв прекрасен магнит, ама гледайте да е по-близо до ЕКУто та да му разкаже играта максимално бързо....и тогава като се прецака всичко....колата въобще няма да харчи нищо.
Продавам специален обагатен въздух за коли. Как действа...слагате плика с специално инжинерания и обогатен въздух пред тръбата на въздушния филтър. Палите колата, тогава отваряте пликата и колата засмуква спец. въздуха. Всяко едно третиране действа за 5 000км.
Има няколко разновидности на специално обагатения въздух.
1. Маренело: специално пакетиран в близост до фабриката на Ферари и дома на легендарния Енцо Ферари. С този пакет колата вдига мощност до 50% а вия самия се чуствате като Енцо Ферари в състезателните му години
2. Пакет Швейцария: кристално чистия швейцарски въздух спомага за 50% намаления на вредните емисии.
Допълнителна добавка за +20%....специално соларно Студио, където след изпичане може евентуално да ви дойде акъла, НО не е гарантирано. Може да се наложат няколко сесии. За подробности относно това как може да се върнете разума пише до Proper, а ако искате пакет от специално обагатения въздух пише на мен. Два пакете на цената на един и то само за 19.90лв. с ддс. Безплатна доставка за района на София.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGB....Допълнителна добавка за +20%....специално соларно Студио, където след изпичане може евентуално да ви дойде акъла, НО не е гарантирано. Може да се наложат няколко сесии. За подробности относно това как може да се върнете разума пише до Proper, а ако искате пакет от специално обагатения въздух пише на мен. Два пакете на цената на един и то само за 19.90лв. с ддс. Безплатна доставка за района на София.хаххахха май малко съм те пържил
мини пак
А за пликчетата има ли отстъпки за ЧленовеAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
тука в бургас има един магазин продават наливна компресия да знаете само си носете по една 5 литрова бутилка ...........Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
Comment