Първоначално публикувано от dakata
Известие
Collapse
No announcement yet.
смяна ремьци
Collapse
X
-
горе до хлебозавода,и ша ма извиняват колегите,ама там просто няма какво да се сбърка ако белезите са си на мястото,а това е фасулска работа.просто очаквах някой по-сложен м-зъм!ако на някой му е трудно да смени крушка вкъщи и това ще му е трудно.skoda 105L -> metaleks
Fiat uno -> metaleks
Golf-1 1.8 115hp-prodaden ->Metaleks
Golf-1 Cabriolet-prodaden s pe4alba
Peugeot 205 -njama go ve4e
alfa 146 1.4 16vTS '97 6te vidim do koga!
Comment
-
еми ако на твоята нема на моята има"и всичко става много лесно"
skoda 105L -> metaleks
Fiat uno -> metaleks
Comment
-
и не ми трябват ни'кви пети или колена,или лакти ако щешskoda 105L -> metaleks
Fiat uno -> metaleks
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryМисля,че са доста по-различни от на колегата valjo в раздел 145/146!...) температурата заспа. Къде е уловката- на кутията на термостата -лепенка -вносител ТиН. Дано няма и друга уловка, но...Утре или довечера ще кача снимка на термостата, че сега пиша от работата.Мислех да снимам целия ремонт за нова тема , но си остана само с тая снимка-взеха ми фото-апарата.
П.П. А да не забравя-в крайна сметка като питал брат ми за отстъпка за "фенове" му го продали за 53лв.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Добре, че цитира поне едно от тях.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment