Известие

Collapse
No announcement yet.

смяна ремьци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте, взех си наскоро Алфа Ромео 1.4 Туин Спарк 1998г. Въпроса ми е на какъв период се сменят ролки и ремъци? Това ми е първата кола с ремък(до сега само верижни машини съм карал) и малко ми е тъмно все още.
    146 1.4Twin Spark 16v 1998

Comment

Първоначално публикувано от srt Покажи съобщение
      Здравейте, взех си наскоро Алфа Ромео 1.4 Туин Спарк 1998г. Въпроса ми е на какъв период се сменят ролки и ремъци? Това ми е първата кола с ремък(до сега само верижни машини съм карал) и малко ми е тъмно все още.
      Най-добре на 50 000 км. Като на 25 000 - 30 000 км. може да се проверят само в какво състояние са. От сепараторите на лагерите по ролките да няма изтичане на смазка, зъбите на ремъка да не са износени, цепнатини да няма по ремъка и така.
      Last edited by oem; d.m.y г., 14:25.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

http://img.photobucket.com/albums/v1...DSCF0105-1.jpg
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Всеки комплект пети за различен мотор трябва да е различен цвят и то наситен... Тези пети вероятно колегата си ги е излял по оригиналните-няма лошо-много са скъпи... Един комплект-т.е. 2-е джажи ги купих за 120лв...
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

инстртмент

петите не са цветни защото са от govoni it. цветни са на фирмите BETA,USAG но цената е по две.А този пак ли аз съм го излял
            Attached Files

Comment

Working...
            X