Известие

Collapse
No announcement yet.

горивен проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• горивен проблем

Колеги просто съм уникално разочaрован от към страна на късмет.
    Отивам на лукойл .. за да си дозаредя колата, никога не я оставям да светне лампичка ...
    Опитвам да развия капачката и не става .. прибирам се в нас .. пробвам с ракавици, стигнах до раздвижен ключ и отново никакъв резултат. Простото му нещо не иска да се развие .. какво да правя ..
    Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

е ти ми изби зъбите : ) отиди до някой майстор близък да ти каже кфо да праиш пробваи с клуча ест ... нз невярвам да неси пробвал просто да кажа ; ) пъхаш клуча и вартиш : ) 6тото се заклучва
    Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Не ми казвай, че не си пробвал да я отключиш
      146 1.6 Boxer '96

Comment

Tя като е заключена би трябвало да се върти свободно си мисля аз.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

И в двете посоки ли не се върти?
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

освен някой съсед да ти я е залепил с половин литър лепило ....

Comment

Преди време някой се беше оплакал,че поради запушен отдушник(или нещо подобно) се получавало голям вакуум и едва си отвивал капачката,ма чак пък толкоз
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

ами неможах да я развия със раздвижен ключ ... напънах със все сили може и бензанджията да я е позатегнал малко ...
                когато е закл. се върди в двете посоки на свободен ход, когато се откл. зацепва и вече трябва да се отвинти, но това не се случваше и така .. с едно съмонавиващо пробих капачката и след това я срязах с една пеличка.
                къде се намира отдушника .. ?
                сега нямам капачка .. имам но залепена с хлорофорн.

трябвало от специализиран магазин да си взема, защото повечето нямат ..
                Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

трябвало от специализиран магазин да си взема, защото повечето нямат
                  Виж в Евро 07,поне в София имат доста избор на капачки
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                  X