За всички, които се чудят.. работи, ли не работи, ли... Сваляте термостата от колата. Поставяте го в една тенджера пълна с вода на печката. Важен момент е термостата да не седи на дъното, да е закачен с нещо. Същото важи и за термометъра. Трябва да проверите на колко градуса термостата трябва да започне да отваря и на колко е отворен максимално. Най-добре да не вадите елемента от тялото като на снимките, за да се види хубаво отворил ли е, не е ли, кога, с колко и т.н.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ето как се проверява термостат
Collapse
X
-
според мен има и по-прост начин, палиш студената кола и пипаш маркуча който отива в радиатора, ако загрява заедно с друтия от малкия кръг е ясно термостата седи отворен, а утре ще сменям и моятsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от raidersспоред мен има и по-прост начин, палиш студената кола и пипаш маркуча който отива в радиатора, ако загрява заедно с друтия от малкия кръг е ясно термостата седи отворен, а утре ще сменям и моятAR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Здравейте прочетох за термостатите значи на 146 ТС отваря на 60 градоса така внесена от Италия много молко за тимпературете в България .Но пък в грацки условия е добре подържа около 80 градуса натварено движение.Проверил съм термостата работи без грешка.
Comment
Comment