Известие

Collapse
No announcement yet.

Лепило за нагревател за задното стъкло?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лепило за нагревател за задното стъкло?

Може ли някой да ми каже от къде бих могла да си намеря лепило за нгревател на задното стъкло.Понеже ми е отлепена пластината за нагревателя на задното стъкло, някой има ли представа с какво мога да я залепя и как ?Благодаря предварително

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

В магазините за електронни компоненти се продава такова проводящо лепило. Като лак за нокти е със сребърни частици. Предлагат го в м-н "Кондрат". Успех!
    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 821#194821
      Това е за София, но поне има името на лепилото
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Марката е Бизон. Електропроводимо лепило. Останалото вече съм го писал в горния линк.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Благодаря ви много за съветите.Ще действам както сте ми преоръчали.Дано да стане нещо,защото като вали или е влажно и задното стъкло се превръща в бяла стена -нямам никаква видимост и карам по въображение,а това не е никак добре,не съм привърженик на рисковото шофиране.Мерси

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
            Благодаря ви много за съветите.Ще действам както сте ми преоръчали.Дано да стане нещо,защото като вали или е влажно и задното стъкло се превръща в бяла стена -нямам никаква видимост и карам по въображение,а това не е никак добре,не съм привърженик на рисковото шофиране.Мерси
            E поне си развиваш въображението пък
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Ей да не стане някоя грешка. Колежката каза че цялото задно стъкло ставало на бяло платно. Данеби да става дума за проблем с някоя от контактните пластини където се закачат кабелите на подгряването. Че тогава само запояване оправя нещата а за него си трябва човек с опит. Иначе аз моите реотани съм ги възтановявал с едно двукомпонентно лепило на VersaChem.
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ония ден намерих точно такова лепило в 1 от магазините на Илиянци. Така си пишеше на опаковката- лепило за нагреватели та стъкло. На сребърна основа , за лепене на малки спойки - беше снимано дист. за телевизор. Шишенцето беше малко - като едновремшните парфюмчета (българска роза) , даже по-тясно -и имаще 1 см.лепило вътре(5-6 капки) и четчица отделно. Цена 10 лв.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

..

аз имам такова ... ако на някои му трябва се обадете на лс
                  Alfa Romeo 155 Super
                  2.0 16V TS

Comment

Working...
                  X