Известие

Collapse
No announcement yet.

запoяване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• запoяване

траябва да запоя нещо по колата но няма как да прекарал поялника интересува ме дали се продава нещо като паста или нещо от този род която да вурши сущата работа и да е проводна
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Здравей, има поялници за 12В, ако си от Сф може да идеш до Пасат /блок 1 на ТУ/ и да си купиш - под 10лв е цената. На алфичките ни за щастие има винаги напрежение в буксата за запалката, така че включваш поялника и действаш. Иначе аз като слагам аларми или нещо друго си пускам ток и с нормален поялник действам.
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97
    За мерси, не ме търси!

Comment

мерси колега това ще го имам в предвид за на пред ...само адресчето не го разбрах

но все пак да си чувал за нещо за каква паста просто в момента ще ми спести много мъки
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

Ето това ,но е за финни работи.
        http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17066
        Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
        Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
        Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Re: запoяване

Първоначално публикувано от alfista146
          траябва да запоя нещо по колата но няма как да прекарал поялника интересува ме дали се продава нещо като паста или нещо от този род която да вурши сущата работа и да е проводна
          Няма паста - няма чудо! Пазарувай смело поялник на 12V. Другият вариянт е газов поялник .
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ела да ти го запоя ( без пари) 0898 88 15 22 Вальо , в квартал сердика се намирам .

Comment

Working...
            X