Известие
Collapse
No announcement yet.
Халоген vs Ксенон
Collapse
X
-
Ми хората уж си карат и нямали грижи ...
Рефлекторите не потъмнявали ако крушката е с УВ защита ...
Регулирането е да не вадиш на хората очите кат караш градско.
Умивателите са, за да отмиваш натрупан сняг (ксенона не го топи) и за калта по принцип ...
Поне това е, което аз знам по темата.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuМи хората уж си карат и нямали грижи ...
Умивателите са, за да отмиваш натрупан сняг (ксенона не го топи) и за калта по принцип ...
Поне това е, което аз знам по темата.
при голям студ снега нищо не го топи ако ще лада да караш дето крушките повече топлят отколкото да светят
питайте патилоНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Не си прав за ладата. Даже може да си спукаш стъклото на фара ако минеш през локва.
А иначе сравнение не може да става между ксенон и халоген. Достатъчно е само човек да покара една и съща кола с двата вида фаровеAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от AlexanderbbНе си прав за ладата. Даже може да си спукаш стъклото на фара ако минеш през локва.
А иначе сравнение не може да става между ксенон и халоген. Достатъчно е само човек да покара една и съща кола с двата вида фаровеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от vladuМи хората уж си карат и нямали грижи ...
Поне това е, което аз знам по темата.
при голям студ снега нищо не го топи ако ще лада да караш дето крушките повече топлят отколкото да светят
питайте патилоВсе си се лепи на фара
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXТова достатъчно показателно ли е?!?Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от MrXТова достатъчно показателно ли е?!?
Comment
Comment