Трябва да си сменям МПХ и ми предлагат такова на HOFFER. С около 50лв по-евтино е от БОШ. От нета разбрах, че Хофър е търговска марка на MEAT i DORIA и до тук. Някой слагал ли е такова, имате ли преки впечатления? Нещо повече да кажете за марката може би...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Информация за МПХ на HOFFER
Collapse
X
-
Направи ли всичко възможно по "реанимацията" на старото МПХ, че си взел решението да си купиш ново такова? Мисля, че в раздела "Технически справочник", колегата pr00f има пусната много подробна и нагледно представена тема, за това, как се почиства моторчето...AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
-
Първоначално публикувано от Novachevна 156 не е от този модел като на 155 и мисля че не се чистят.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Моите преки впечатления са, че това е може би най-качественото нещо за парите си.
Чувал съм, че оригиналните сензори (за дебитомер) са на Бош.
От това, което съм видял, че наистина пише Бош върху дебитомера. Нататък не мога да знам дали наистина е Бош, но официално така се води.
До сега проблеми с тази марка не знам някой да има за разлика от другите "неоригинални" части от този тип.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Old FoxМерси ама не разбрах (явно ми е прекалено рано все още) кое е най-качетсвено за парите си Боша или Хофъра?
То ако намериш по-скъпо от Боша ще ме изненадаш "из отзаде" неприятноA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
И мен ме касае същия въпрос. Номера със задържането на контакт не проработи сутринта и не поиска да запали около 30 пъти. Добре, че ми е нов акум. Сега е в бокса и чакам да ми кажат за МПХ ли е. Не знам за Хофър, но каквото и да е ше се слага, щото ги няма в наличност навсякъде. Поне в ТиН е със заявка - 2 седмици.
Comment
-
моя грепка за МПХ-то... Въобще не съм обърнал внимание, че става въпрос за 156-ца!AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
Comment