Известие

Collapse
No announcement yet.

Информация за МПХ на HOFFER

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Информация за МПХ на HOFFER

Трябва да си сменям МПХ и ми предлагат такова на HOFFER. С около 50лв по-евтино е от БОШ. От нета разбрах, че Хофър е търговска марка на MEAT i DORIA и до тук. Някой слагал ли е такова, имате ли преки впечатления? Нещо повече да кажете за марката може би...
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Направи ли всичко възможно по "реанимацията" на старото МПХ, че си взел решението да си купиш ново такова? Мисля, че в раздела "Технически справочник", колегата pr00f има пусната много подробна и нагледно представена тема, за това, как се почиства моторчето...
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

на 156 не е от този модел като на 155 и мисля че не се чистят.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
        на 156 не е от този модел като на 155 и мисля че не се чистят.
        Правилно. Нищо общо нямат, а и на това на 156 няма какво да му се чисти. Един безконечен винт върти зъбно колелце и толкоз. То е я сно че ще се сменя. Въпросът е за преки впечатления за тия Хофър...

Comment

Моите преки впечатления са, че това е може би най-качественото нещо за парите си.
          Чувал съм, че оригиналните сензори (за дебитомер) са на Бош.
          От това, което съм видял, че наистина пише Бош върху дебитомера. Нататък не мога да знам дали наистина е Бош, но официално така се води.
          До сега проблеми с тази марка не знам някой да има за разлика от другите "неоригинални" части от този тип.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Мерси ама не разбрах (явно ми е прекалено рано все още) кое е най-качетсвено за парите си Боша или Хофъра?

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox
              Мерси ама не разбрах (явно ми е прекалено рано все още) кое е най-качетсвено за парите си Боша или Хофъра?
              Хофъра много ясно.
              То ако намериш по-скъпо от Боша ще ме изненадаш "из отзаде" неприятно
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

И мен ме касае същия въпрос. Номера със задържането на контакт не проработи сутринта и не поиска да запали около 30 пъти. Добре, че ми е нов акум. Сега е в бокса и чакам да ми кажат за МПХ ли е. Не знам за Хофър, но каквото и да е ше се слага, щото ги няма в наличност навсякъде. Поне в ТиН е със заявка - 2 седмици.
                2014: Deutschland über alles

Comment

моя грепка за МПХ-то... Въобще не съм обърнал внимание, че става въпрос за 156-ца!
                  AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                  Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
                  X