Имам проблем с двигателя. Двигателя си работи уж нормално, но като подам газ се чува едно странно тракане. Който знае добър сервиз в региона на Пловдив, Пазарджик, София, моля да препоръча!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой да препоръча добър сервиз за Alfa Romeo в Пловдив
Collapse
X
-
Я му обяснете на човека за онзи сервиз в завод Устрем, за който ми казахте
аааа и Честит Ви Александър Ауто в Пловдив
Comment
-
i az da kaja za Xari
Значи преди имаx проблем с съединителя(потъна ми ппедала)и работех на 100 метра от този сервиз на Алфа Ромео.отидох веднага Xари погледна колата,казах си проблема,а тои веднага:ами помпичката е отишла,ама този модел една или две помпички има)))и направо ми каза ела след 1 час помпата е около 150 лв,аз ще я поръчам.следователно му казах ще видя дали ще доида срещъ тази скромна сума.та аз отидоx при мои познат тои свали помпата,слойикс я в една торбичка и при ШКОДРАТА за 6лв ми смени маншноче и я оправи,и след това я караx 2-год и нямаше проблеми.Та това са моите впечатления от този Xари.Но колеги и не отиваите в Динекспрес и там съм патил.Мойе Бош на Кукленско шусе
156 2,4jtd
Comment
-
Винаги е полезно да има различни мнения.
А и 150 лв за помпа си звучи страховито
Comment
-
Re: i az da kaja za Xari
Първоначално публикувано от BoriioЗначи преди имаx проблем с съединителя(потъна ми ппедала)и работех на 100 метра от този сервиз на Алфа Ромео.отидох веднага Xари погледна колата,казах си проблема,а тои веднага:ами помпичката е отишла,ама този модел една или две помпички има)))и направо ми каза ела след 1 час помпата е около 150 лв,аз ще я поръчам.следователно му казах ще видя дали ще доида срещъ тази скромна сума.та аз отидоx при мои познат тои свали помпата,слойикс я в една торбичка и при ШКОДРАТА за 6лв ми смени маншноче и я оправи,и след това я караx 2-год и нямаше проблеми.Та това са моите впечатления от този Xари.Но колеги и не отиваите в Динекспрес и там съм патил.Мойе Бош на Кукленско шусе
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от waspХари, 088 960 9034. Сервиза му е до завод Устрем. МНОГО точен човек.http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Това дали има нужда от тази процедура, ще се разбере като се отвори и се погледне. Обикновено ако има едно характерно почукване откъм клапаните има нужда от тази процедура...
Comment
Comment